Nyhetsarkiv

Status for HILs grupper, september

Status for HILs grupper per 18.9.2013

 • Barneidrett (BIG): Startet opp 2/9 med orientering. Det har kommet til 25 nye, mest 4-5-åringer, ikke så mange skolebarn. 4 YouMe-ledere er med som trenere, 2 hver uke.

 • Fotball: Høstsesongen er i gang. Ny kunstgressbane er tatt i bruk, og det ble en vellykket åpningsmarkering. Det er dessverre noe misbruk av banen, med grilling, helikopter-landing og mål som dras. Det vil bli satt opp overvåkningskameraer og skilting om dette. HIL arrangerer «Bygdas råtasser»-turnering i september. A-laget har en stall på 20 spillere nå. Fotballgruppa ønsker rekruttering, særlig av yngre jenter. I noen aldersgrupper samarbeides det med Varpe. Fotballens dag 22/9. I den forbindelse deles det ut brosjyrer til bygdas skoler i forkant.
 • Langrenn: Løpere født i 2002 og tidligere har startet opp treningen, de yngre venter til etter høstferien. Flere skal delta på trener 1-kurs 16/9.
  NM i ultralang orientering ble avholdt ved Varingskollen med god hjelp fra HIL. Vellykket arrangement, men med mye jobbing.
  Det planlegges å arrangere Hakadalsrennet til vinteren også.

 • Alpint: 7-10-åringene startet opp 4/9, de eldre har holdt på en stund. "Hardhausen" ble arrangert i august for 13 år og eldre med 30 deltagere totalt, både fra HIL og andre klubber. Trenerne for årets sesong er på plass. Pga snømangel er det ikke aktuelt å dra til Juvass nå. For noen blir det Sölden i høstferien.
  Jibbegruppa har satt opp "Summer set up" ved lysløypa.
  Bruktmessa blir arrangert på Bjertnes 19-20.oktober.

 • Veterangruppa: Ingen info

 • HIL Runners: Ingen info

7-10-åringene startet opp 4/9, de eldre har holdt på en stund. ”Hardhausen” ble arrangert i august for 13 år og eldre med 30 deltagere totalt, både fra HIL og andre klubber. Trenerne for årets sesong er på plass. Pga snømangel er det ikke aktuelt å dra til Juvass nå. For noen blir det Sölden i høstferien.

Jibbegruppa har satt opp ”Summer set up” ved lysløypa.

Bruktmessa blir arrangert på Bjertnes 19-20.oktober.

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot