Nyhetsarkiv

Status for HILs grupper, aug 2012

Status for HILs grupper per 6.9.2012

 • Barneidrett (BIG): Positiv stemning. Begynte denne uken. Trenere er på plass. Deriblant 4 ”you me" - elever i samarbeid med Hakadal ungdomsskole. Litt få barn med foreløpig. Det vil derfor annonseres ekstra.

 • Fotball: Kort sommerferie i år. Det skjer mange aktiviteter både før og etter ferien. Det er kun juli som ikke har kamper. Team følelsen er god i fotballen med mange positive folk i styret. Økonomien er god og folk er flinke til å betale inn treningsavgift. 23.sept planlegges fotballens dag. Det planlegges for øvrig en rekke felles cup’er som øker samholdet i gruppa. Det arbeides med barnas dag mai 2013 for å øke rekruttering ytterligere. Jentegruppe er på gang !
  På anleggssiden er det stor aktivitet rundt kunstgressprosjektet. Videre vil området hvor skøytebanen er planneres i høst for å få en bedre isflate - Menyisen (Meny er sponsor).

 • Langrenn: Treningen er i gang for 11&12 åringer. Det har frem til nå vært 2 ganger i uka, men dette reduseres til 1 gang per uke pga andre idrettsaktiviteter som fotball, etc.
  Neste uke starter treningen for 9- og 10-åringer.
  Det arrangeres trener 2 kurs der 7 trenere er med fra HIL. Ledige plasser ble tilbudt NIL som har med 3 trenere.

 • Alpint: Trenere til alle gruppene er på plass. De eldste har trent siden i mai. Akkurat nå det en serie kvelder med klatring. De minste gruppene starter innendørs og utendørs barmarkstrening nå. Det er gjennomført to Ironman-tester sammen med andre klubber på Romerike. Hardhausen ble arrangert siste helga i august, og er nå i ferd med å bli en tradisjon og hadde god dekning i Varingen. Det planlegges mange treningssamlinger fremover: Bispingen, Sölden, Juvass og andre steder i Norge. Fra i høst er antallet elever på skigymnas fra Hakadal Alpin høyere enn noen gang.

 • HIL Runners: Fint driv i gruppa. Er i full gang og hadde vel egentlig ikke ferie i år. Lasse vurderer å kontakte Varingen for å få litt oppmerksomhet og mulig rekruttering.

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot