Nyhetsarkiv

Hakadal – FuVo 3 9-1 (4-1) .

DAGEN DA STORSPILLET KOM!

Vi tok imot FUVO på Elvetangen tirsdag 13/5 med litt blandede følelser. Etter 2 relativt klare tap innledningsvis i sesongen, og en del sykdom og småskader, gjorde at vi var litt usikre før kampen. I tillegg røyk vi på et kjempetap mot FUVO på bortebane i fjor.

Alle betenkeligheter ble imidlertid raskt feid unna. Denne kampen ”eide” vi fra A-Å.

Kampen startet litt forsiktig med noen spede forsøk i angrep og et par balltap defensivt. Men allerede etter 7 minutter lå den første ballen i mål etter et langt innkast. Scoringen signert Nicolai Tufte. Etter dette bølget spillet litt frem og tilbake, og vi vartet opp med flere gode angrep som gjorde at vi skapte mange sjanser. Even Bjerck hadde en stor en i denne perioden. FUVO hadde også en kjempesjanse etter et innlegg som Robert reddet mesterlig. Etter 23 minutter går vi opp til 2-0 på en heading av Martin Vika etter en corner. 3-0 signert Eirik Sakstad i det 33 min etter en lekker pasning fra Even og nydelig forarbeid av Frode i forkant det. Helt glimrende spill. Etter dette faller vi dessverre litt i intensitet, og FUVO tar over initiativet i en 10 minutters periode. De scorer et møkkamål som triller inn i hjørnet etter 37 min. Vi klarer allikevel å score en gang til før pause. Even Bjerck igjen etter assist fra Nicolai i det 44 min. Vi tar pause med en solid ledelse på 4-1.

I pausen kjenner vi først litt på godfølelsen av å ha prestert bra. Vi leder klart og fortjent, men vi er alle enige i at vi skal fortsette kjøret og ikke slippe dem inn i kampen igjen.

I andre omgang er det ingen tvil. Allerede etter 1 min står det 5-1 etter en markkryper fra Nicolai fra 30 meter. 7 minutter ut i omgangen får vi straffe etter at Even løper igjennom og blir klart tatt. Nicolai setter den i mål via keeper og det står 6-1. Ingen god straffe, men mål er mål. Vi har full kontroll defensivt, og produserer masse sjanser etter gode kombinasjoner. Backene, Martin Øversveen og Erik Reyes (innhopp i pausen), kommer mer og mer med offensivt og alle tilskuerne (minst 8) koser seg på Elvetangen. Etter 19 minutter setter Even Bjerck inn 7-1 etter pasning fra Nico. Vi gjør noen bytter og setter på en senior (Andreas Juell) og en junior (Sander Westrum). I tillegg kommer Henrik Øversveen innpå etter et langt skadeopphold. Sander viser at han vil være med på leken i sin debutkamp. Han har flere fine raid, og skaper sjanser med en gang etter innhoppet. Etter 36 minutter kommer han seg fri på høyrekanten, og legger nydelig inn foran mål. ”Ferdigscora!   Andreas Manger kommer på et tungt løp og setter den kontrollert i mål til 8-1.

Så er det skytternes tur. 28 min: Andreas ”Gazza” Juell med et godt skuddforsøk fra 40 meter, 30 min: Frispark fra 52 meter (minst). Stopperkjempen Tommy ”Skrtel” Overn gjør seg klar, og blåser den inn over keeper. Det står 9-1. De siste 15 minuttene fortsetter vi å kjøre kampen uten å få flere mål. Vi har flere store sjanser: Stolpeskudd av Frode, Manger og Bjerk alene med keeper, skudd over av Sander m.m

Kampen ebber ut og vi vinner soleklart og fortjent 9-1. Fantastisk. God kontroll defensivt, backene bidrar godt offensivt. Midtbanen er godt balansert og jobber steinhardt og spissene river og sliter i forsvaret til FuVo gjennom hele kampen. Vanskelig å plukke ut banens beste blant mange gode denne kvelden så derfor:

BB prisen deles i 2: Andreas Manger og Nicolai Tufte.

Takk for opplevelsen.

Per Ole Thorsen

Sportsdirektør

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot