Nyhetsarkiv

Hakadal - Fet 3 2-4 (0-1)

Hakadal – Fet 3 2-4 (1-0)Bilde: Gutta er klare. Hakadal - Fet 3, avspark kl.2015. Kampen oppdateres under.

Avslutninger på mål: 2 – 2

Avslutninger utenfor: 11 – 1

Hjørnespark: 5 – 4

Frispark: 16 – 8

Gule kort: 2 (Øversveen, Vika) – 1

Mål: 2 (Myra, Sakstad) – 4

Assist: Martin Øversveen

Dommer: gjorde en ok kamp, ikke satt på de alt for store prøvelsene.

Tilskuere: 10-ish

Lagoppstilling: Robert Thorsen (K), Martin Øversveen (VB), Martin Johnson (MS), Tommy Overen (MS), Erik Grøttum (HB), Andreas Manger (VM), Nicolai Tufte (SM), Martin Vika (SM), Even Bjerck (HM), Adrian Myra (Spiss), Eirik Sakstad (Spiss)

Reserver: Andreas Michalsen (ubenyttet), Anders Nummedal (ubenyttet), Andreas Juell (ubenyttet), Fredrik Lysø, Christian Lelix, Frode Eriksen (ubenyttet)

Sesongåpning på Elvetangen, og vi HIL tok i mot Fet 3, i det som skulle bli en innholdsrik kamp, med store sjanser begge veier. HIL leverte en ujevn kamp, vi startet forsåvidt begge omganger bra, men kvaliteten falt litt utover i begge omganger. Tempoet i eget spill var alt for dårlig, både med og uten ball. Vi greide å score to flotte mål, og vi kom til mange sjanser. Gutta prøvde virkelig å hente hjem poeng, men det holdt dessverre ikke. Mye positivt å bygge videre på.

Les mer for kampreferat.

Kampreferat
Kampen startet positivt for HIL på Elvetangen. Vi lå godt bakover og produserte mange sjanser. Tempoet kunne vært bedre, og vi hadde et par situasjoner med noen farlige balltap. Utover i omgangen mister vi litt defensiv struktur, vingene blir litt høye og Fet tar over litt av spillet. Fet 3 tok ledelsen 1-0 etter sløvt forsvarsspill. Vi står og sover og ingen følger gjennomspillet eller løpet, og alene med keeper setter de enkelt inn 1-0. Etter dette fortsetter vi der vi startet kampen, vi produserer en del halvsjanser, uten at vi får uttelling. Det står 1-0 til pause, noe vi føler er litt ufortjent.

I andre omgang bestemmer vi oss for å gire opp et hakk og klinke skikkelig til. Gutta viser at de vil vinne dette, og er virkelig på ut av startblokkene i andre omgang. Vi produserer noen sjanser, men det er Fet som får uttelling. De går opp til 2-0 etter en corner der vi ikke blir helt enige om hvem som dekker hvem og vi taper duellen i boksen. Etter dette får HIL et løft i spillet sitt, og kommer nok en gang til mange halvsjanser. Vårt første mål kommer etter at vi gjør en solid jobb med å gjenvinne ballen høyt oppe i banen. Adrian Myra får kriget til seg ballen, og sender en kanonkule i vinkelen. Keeper er etter den, men har ikke sjans. Et flott mål og en god prestasjon. Dermed står det 1-2 og det er liv i kampen igjen. Istedet for at vi greier å holde trøkket oppe, spiller Fet seg inn i kampen igjen. 1-3 kommer etter flott spill av Fet, som spiller seg gjennom sentralt. Spissen deres er på løp inn i bakrom, og ballen chippes lekkert gjennom og ballen settes til side for keeper. Vi begynner å henge litt med hodet, men vi har enda litt krefter å gå på. Vårt neste mål er en skikkelig godbit. Vi ruller ballen opp på venstresiden, der Lelix tok med seg ballen og utfordret backen til Fet. Martin Øversveen kommer på en perfekt timet overlap (som tatt ut av læreboken), og Lelix flikker han gjennom med et lekkert hælspark. Martin drar seg videre inn og slår inn ballen der Eirik Sakstad kommer flyvende gjennom luften og stanger ballen kontant i mål. Flott spill. Etter dette satser prøver vi å satse litt mer fremover, og går for minst uavgjort, men i stedet er det Fet som får et siste mål. Martin mister ballen som siste mann, og de to angriperne til Fet får en enkel jobb alene mot keeper. Det ender 4-2 til Fet, noe vi ikke er fornøyde med. Dette er ikke et lag vi skal tape mot. Jeg håper vi lærer av de feilene vi gjør, og fikk i dag en pekepinn på hvor vi må legge tempoet i alt vi gjør, både med og uten ball. Alt i alt et litt ufortjent tap – dersom vi greier å heve prestasjonen vår utover i sesongen så skal vi greie å utfordre de fleste vi møter.

Neste kamp spilles borte mot Flisbyen 8.mai på Lillestrøm Kusntgress. Håper mange blir med oss og heier oss fram.

Banens beste spillere i dag var vår sentrale midtbane med Martin og Nicolai som i perioder styrte spillet godt, med gode bidrag både offensivt og defensivt.

Frode.

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot