Nyhetsarkiv

Referat Enebakk - Hakadal 22.april

Kampreferat Enebakk Hakadal
Vidotta Kunstgress, mandag 22.april 2013
Resultat: 3-6 (3-3)

Mål Enebakk: ?

Mål Hakadal (assist i parentes): 0-1 Arnfinn Øversveen (Even Bjerck), 0-2 Nicolai Tufte (retur fra keeper), 3-3 Adrian Myra (Simen Antonsen), 3-4 Simen Antonsen (Tommy Overen), 3-5 Nicolai Tufte (Adrian Myra) , 3-6 Adrian Myra (Andreas Manger)

Gule kort: ingen
Cornere: 3-10
Sjanser: 4-8
Tilskuere: ca.10 

Dommer: ?, gjorde en god profil i en lettdømt kamp. Usikker på et par av offsideavgjørelsene mot oss, men det er vel bare å forvente i 9.div uten assistent dommere.

Tropp: Martin Øversveen, Henrik Øversveen, Fredrik Lysø, Martin Johnson, Elias Veidal, Niclas Kongskog, Even Bjerck, Nicolai Tufte, Arnfinn Øversveen, Jørgen Tøyen, Christian Nilsen, Erik Grøttum, Sondre Solhaug, Adrian Myra, Andreas Manger, Tommy Overen, Simen Antonsen

Mandag 22.april reiste vi til Enebakk og Vidotta Kunstgress i sesongåpningen i 9.divisjon i Akershus. Denne kampen har vi hatt fokus på siden kampoppsettet kom, og vi følte selv at vi var godt forberedt. Vi visste lite om motstanderen på forhånd, og var litt spente på nivået, da vi bare har spilt treningskamper mot motstandere litt høyere opp i divisjonene. Vi var og litt spente på hvordan unggutta skulle takle nervøsiteten og presset i sin (for noen) første offisielle seniorkamp. 

I starten av kampen var HIL best i alt. Og allerede etter 5 minutts spill kom vår første store sjanse som Arnfinn puttet i mål. Her kunne Jørgen Tøyen stjålet målet, men jovial som han er kontrollerte han bare at den gikk over mållinjen. Ikke mange minuttene var gått før vi kom på et godt angrep på høyresiden, Arnfinn utfordrer og får sendt av gårde en lompe mot mål, som keeper gir retur på, og Nicolai får en enkel jobb med å sette den i mål. Her følte vi at vi hadde kontroll på kampen, og ble nok litt for komfortable. Vi slapp oss litt nedpå og slapp Enebakk inn i kampen. De kom til noen sjanser, og etter en tapt duell inne i eget felt stod det plutselig 2-1. 2-2 målet kom på et flott langskudd fra midtbanen som Martin nok burde ha tatt fra så langt hold, men Enebakk fikk god hjelp av medvinden og ballen smalt i vinkelen. 2-3 kommer ganske tett etterpå, etter nok en tapt duell i feltet. Gutta henger litt med hodet, men gir seg ikke, og rett før pause kommer det som er kampens fineste angrep. Christian Nilsen får ballen på venstrekanten og slår en strøken crossball til Simen på høyrekanten, som med sine to første berøringer på ballen får dempet og slått tilbake til Adrian som er på full fart inn i boksen og limer ballen nede ved stolperota. 

Det stod dermed 3-3 til pause i en kamp der vi følte at vi hadde overtaket. I pausen bestemmer vi oss for å gå ut og trøkke skikkelig til i alle dueller og trille ballen mer. Enebakk kommer til noen halvfarlige sjanser i andre omgang, men det er vi som kjører showet. Vi vinner dueller anført av en glimrende Niclas Kongskog på midtbanen. Vi spiller ballen mer, og får mer rom utover i omgangen når Enebakk blir litt slitne. Simen kommer til mange farlige sjanser på høyrekanten, og blir til slutt belønnet med mål etter en fin assisst fra Tommy Overen, 3-4. 3-5 kommer fra Tufte som scorer sitt andre for dagen, etter en assisst fra Adrian Myra. 3-6 kommer etter en glimrende gjennombruddspasning fra Andreas Manger, som Myra tar godt vare på og klinke utagbart nede til venstre for keeper. Manger blir belønnet med å bli byttet ut til stående ovasjon fra minst to medspillere på benken.

En sterk prestasjon av et ungt og urutinert HIL som har fått en flott start på årets sesong. Denne seieren ga oss troen på oss selv, og er noe vi vil vokse på videre i sesongen. Vi skal suge litt på karamellen i natt, før vi starter å forberede oss til hjemmekamp om en uke, der vi tar i mot Skjetten 3 på Elvetangen.

Best for HIL, og banens beste: Niclas Kongskog.

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot