Dugnader HIL langrenn

Arrangementer og dugnader HIL langrenn

All aktivitet i skigruppa er basert på dugnadsinnsats!

De flotte trenerne våre, foreldrene, styret, hjelperne og «voksenmedlemmene» legger ned en formidabel innsats for å gi barna et variert treningstilbud, holde løypene i stand, vedlikeholde og utvikle anlegget vårt, arrangere skirenn og skiskole og drive kafé i skihytta.

For å få kabalen til å gå opp setter vi opp felles dugnadslister på høsten på bakgrunn av barna som møter på treningene. Vi fordeler oppgaver etter beste evne og prøver å få til en fordeling som tar hensyn til alderen på barna, antall søsken i skigruppa osv. Dugnadsmengden øker noe med alder og aktivitetsnivå på barna. Foreldre som bidrar som trenere og hjelpetrenere, får redusert andre typer dugnader.

Spesielt under arrangement etc., så må vi ha hjelp. Dette gjelder vårt eget Hakadalsrenn, karusellrenn, bygdemesterskap og Barnas Holmenkolldag i Hakadalskogen.

På trenersiden er det også behov for mere ressurser, og da først og fremst skileiken. Vi aktiverer hver vinter mellom 50-90 barn i skiskolen vår, og trenger både ansvarlige og assistenter til de forskjellige gruppene. Dette er en av våre VIKTIGSTE oppgaver! Er du interessert så gi beskjed til trener/styret. Vi kjører kurs ved behov, og hovedtyngden av våre skileiktrenere har kompetanse gjennom skiforbundet. Dette dekkes i så fall av klubben.

Vi ber om forståelse for at dette er et puslespill med mange brikker som vi er avhengige av at dere følger opp for at vi skal komme i mål. Dere er selv ansvarlige for å bytte dugnadstimer med andre om dere ikke kan på de oppsatte dagene/oppgavene. All bytting skal meldes til styret på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Lister for dugnader kommer her etterhvert.

 

Utskrift E-post

Nittedal Optiske Ur 200x75
Glommi Sport 201x73
Kiwi
Sparebank1

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot