• G02

Nyheter Hakadal IL - Langrenn

HIL Langrenn – oppstart høsten 2015

Torsdag 20. august startet de fleste treningsgruppene opp igjen. Mer informasjon om de ulike treningsgruppene er å finne under menypunktet Treningsgruppene.

Nye medlemmer er selvsagt velkomne, og de kan ta kontakt med trenerne for de respektive gruppene.

Vi kommer også til å arrangere en egen klubbkveld tidlig i høst der vi informerer litt mer om langrennsgruppa. Informasjon om dette blir delt ut på skolene.

Søndag 23. august starter vi også opp igjen med langturene våre. Dette er et tilbud for utøvere i aldersgruppa født i 2003 og eldre, og foreldre er hjertelig velkomne til å være med. Vi jogger i rolig tempo i Romeriksåsen eller Nordmarka. De eldste løper rundt to og en halv time, de yngre avslutter etter rundt halvannen time. Oppmøte er ved klubbhuset på Elvetangen klokka 10 hver søndag utover høsten.

Så satser vi på tidlig snø og en kald vinter!

Nittedal Optiske Ur 200x75
Glommi Sport 201x73