Om HIL Innebandy

Innebandygruppa til Hakadal IL ble etablert i november 2013, og tross for oppstart midt i sesongen, var det godt med barn i alle aldrer allerede på den første treningen.
Gruppen ble offisielt tatt opp som en egen gruppe i Hakadal IL under årsmøtet for 2013, og Jan Tore Hanssen ble valgt til gruppas første leder.

I 2019 har Innbandygruppa endret styremodell og er nå underlagt Hovedlaget.
Et Arbeidsutvalg jobber med driften av Innebandygruppe som pr i dag er 4 personer.

I HIL Hurricanes legger vi vekt på at det skal være gøy å spille innebandy, spillerne skal føle mestring og at det er meningsfylt. Dette er en idrett som passer for alle uansett alder og kjønn. Det er lærerikt, morsomt og man får veldig god kondisjon.

Klubben har flere lag i de aldersbestemte klassen fra jenter og gutter født 2008 oppover til 2001. Vi har nesten 50 barn og 25 voksne som trener innebandy hver eneste uke. Ta kontakt med oss eller møt opp på en trening (link til treningsoppsettet) hvis du vil vite mer om HIL Hurricanes eller har lyst til å starte.

HIL Hurricanes store målsetning er 100 aktive spillere i løpet av sesongen 2014/2015 som trener og spiller innebandy i Hakadal. Til dette trenger vi din hjelp.

De yngste lagene spiller i Minirunden 1 gang pr. måned (3 kamper på en lørdag eller søndag), mens G12 og eldre har vanlig seriespill. Det er vårt mål å delta på minst 1 turnering med alle lag.

Litt mer om innebandy

Slik innebandy spilles med dagens regelverk er kort fortalt: Man spiller på en håndballbane m/vant, ser ut som ishockey, men med basketballregler.

For å spille trenger man:
- innebandykølle (fatning høyre eller venstre)
- innesko (uten sorte såler)
- beskyttelsesbriller påbudt for barn født 2000 og senere

Kølle kan lånes av oss under trening/kamp i begynnelsen, og for evt. å se hvilken fatning den enkelte spiller har. Etter hvert setter vi stor pris på at dere kjøper egen kølle.

Se mer på bandyforbundet.no  for mer informasjon. Vi kan også anbefale Norges Bandyforbund sin utviklingsavdeling på www.nbfutvikling.no.Ta kontakt med oss dersom du tror innebandy er noe for deg!

Bruk gjerne WEBSKJEMA på denne linken for å melde din interesse !

 

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot