• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Sommerhilsen til HIL Hurricanes

Hei alle innebandyvenner !

Jeg vil først rekke en stor takk til dere foreldre som har gjort det mulig for Hakadal IL å starte opp en egen innebandygruppe. Takk for at dere tok med barna deres for å prøve denne fantastiske idretten. Nå som sesongen er slutt med både treninger og kamper tar vi alle en velfortjent pause før vi igjen starter opp med treninger i slutten av august. Nærmere beskjed om treningstider kommer når vi har fått tildelt halltider fra Nittedal Idrettsråd.

OppsummeG12ring av sesongen

Sesongen 2013/2014 har vært en meget viktig sesong for innebandyen i Nittedal kommune, der både Nittedal IL og Hakadal IL har etablert egne innebandygrupper. Jeg tror vi har vært idretten med størst vekst av alle i kommunen vår med bortimot 130 nye utøvere i 2013/2014 fordelt på Nittedal og Hakadal IL. Og det virker som veksten bare vil fortsette neste sesong.

Vi startet opp i november da halltidene allerede var fordelt, men vi fikk tider i Hakadalshallen fra både GIF Fighters og Hakadal Fotball. Selv om tidene var noe ugunstig, klarte vi allikevel å skape både engasjement og samhold i lagene våre. Vi har hatt 3 lag med i seriespill fra januar i år. 2 lag i Minirunder og 1 i aktivitetsserien for G11. I tillegg har vi hatt treningsgrupper for både damer og herrer gjennom våren. Til sammen har vi aktivisert over 50 personer. Det er kjempebra. Vi har også hatt engasjerte foreldre som har tatt både trener- og laglederroller.

Vi avsluttet sesongen med en Bygdeturnering i Hakadalshallen der vi inviterte lag fra Nittedal og Gjelleråsen. Dette arrangementet ble vellykket, både sportslig og økonomisk. Dette er noe vi garantert kommer til å gjenta, men da i litt større skala og kanskje med lag utenfor Nittedal.

Den nærmeste fremtid

Selv om sesongen nå er slutt, er vi i full gang med planlegging av neste sesong, som blir vår første hele sesong. Vi håper at alle barna som har vært med fortsetter og gjerne tar med seg mange flere. Målsetningen til styret i innebandygruppa er å ha 6-7 lag i alderen 6 til 12 år, samt etablering av oldboys/oldgirls i seriespill. Vi kommer til å gå bredt ut med informasjon på skolene Hagen og Kirkeby.

For at vi skal lykkes med arbeidet vårt er det helt avgjørende at flere bidra2007r som lagledere og trenere rundt lagene våre, samt at vi ønsker at flere bidrar i styret. Det er ikke vanskelig å trene de yngste lagene og vi ser hele tiden den gleden ungene har når de løper rundt med kølle og ball.

Det snakkes mye i norsk idrett om variasjon og det mener vi også er svært viktig for å skape idrettsglede. I et idrettslag som Hakadal kan man f.eks. drive på med fotball om sommeren og innebandy om vinteren. Dette er idretter som lett kan kombineres i mange år. På denne måten holder vi barna i aktivitet på flere områder og de kan drive på med flere idretter. Jeg har ikke tro på at man skal spesialisere seg i tidlig alder på en idrett. Dette er det også forsket på i flere land.

I Hakadal Innebandy - eller HIL Hurricanes som vi kaller oss - er det plass for alle og du trenger ikke å ha spilt innebandy før for å være med. Innebandy er et lavterskeltilbud som alle vil kunne beherske og det er en veldig morsom idrett.

Målsetninger for sesongen 2014-2015:

• Etablere 3-4 nye lag
  • Rekruttere nye trenere og ledere
  • Etablere minst 1 jentelag
  • Arrangere en større turnering i Hakadalshallen
  • Være en naturlig del av idretten i Hakadalsområdet

Jeg ber alle holde av onsdag 3. september. Da vil det være et informasjonsmøte i klubbhuset på Elvetangen der vi legger frem litt om planene til høsten og vi vil også fortelle hvem vi er og hvor fantastisk innebandy er.

Jeg og resten av styret ønsker alle sammen en riktig god sommer. Vi sees til høsten!

Med sportslig hilsen,

Jan Tore Hanssen

HIL Hurricanes (Hakadal IL – Innebandy)