• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Høy køllefaktor i Hakadalshallen

Søndag 30. mars møttes 9 av bygdas innebandylag fra GIF Fighters, Nittedal IL og HIL Hurricanes til Bygdeturnering i Hakadalshallen.


Den første runden ble arrangert i Rotneshallen for 2007-lagene som et prøveprosjekt tidligere i mars. Klubbene ble enige om å utvide turneringen til flere lag og arrangere dette i Hakadalshallen med bedre fasiliteter som tribune og muligheter for salg av drikke, vafler og frukt til både spillere og publikum. HIL Hurricanes tok på seg ansvaret med å arrangere dette, satte hele innebandygruppa i sving og lagde en flott ramme der både barn og voksne hadde en fin søndag i Hakadalshallen selv om sola skinte på utsiden.

HIL Hurricanes G11 (Ståle Nilsen mangler) og GIF Fighters G10


HIL Hurricanes arrangerte Bygdeturneringen denne gangen og fikk veldig gode tilbakemelding fra både GIF Fighters og Nittedal IL.
- Vi satser på at dette blir et fast årlig arrangement der bygdas lag kan spille mot hverandre, sier turneringsansvarlig Jan Tore Hanssen. - Ved å legge inn pause mellom kampene ble det en fin og rolig ramme rundt turneringen uten stress og mas. Neste gang håper vi å få med oldboys/-girls lagene slik at vi som er litt eldre også kan få spille litt.


HIL Hurricanes - GIF Fighters – Nittedal (G2005)

Med dette arrangementet har vi virkelig bevisst at innebandy er en idrett som gror godt i hele Nittedal fra Skillebekk i sør til Fuglåsen i nord. Det fine med klubbene i Nittedal er at klubbene ligger spredt i kommunen og konkurrer ikke om de samme spillerne. En ny spiller i Nittedal og Hakadal er en helt ny spiller i sporten. For ungene som driver med idrett i sommerhalvåret er det en stor fordel å spille innebandy om vinteren da de får trent kondisjon og holder lagidretten ved like. Og motsatt er det bare fordeler at ungene holder seg aktive om sommeren, slik at de er klare til høsten igjen. Det er bare sunt og gøy å variere hva man holder på med av idrettsgrener.

 


HIL Hurricanes vs. Nittedal (G2007)


Alle 3 klubber har plass til flere spillere i alle aldre og det er bare å sjekke nettsidene til klubbene for mer informasjon. Vi har også plass til flere støttespillere. Vi oppfordrer jenter til å starte med innebandy. Dette er en kjempeflott idrett som passer veldig godt for både gutter og jenter. Alle klubbene har kvalifiserte trenere som kan bistå med å starte opp nye lag og veilede nye trenere.

GIF Fighters:    http://www.gif-fighters.no
Nittedal:    http://www.nittedalil.no/innebandy    
Hakadal:    http://innebandy.hakadal-il.no


Vi ser allerede frem til neste gang vi skal arrangere Bygdeturnering i innebandy.

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot