• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Innebandy Old boys and Young girls

Innebandy for store gutter og jenter

Barna har vært i gang en god stund allerede, og damene starter opp med trening også. Da er det jaggu på tide at gutta setter i gang også. Kan jo ikke risikere at damene blir sprekere enn mannfolka ;-)

Old Boys har nå fått tildelt treningstid i Hakadalshallen søndager kl. 20-2100 og starter allerede søndag 23. mars for de som er interessert.

Ta kontakt så vi får en oversikt over hvor mange det blir. Vi trenger en til å holde litt tak i dette med å gi beskjeder hvis det ikke blir treninger osv.

Du må ikke ha barn i innebandygruppa for å delta, men du må ha egen innebandykølle og gode innesko. Vi har et par køller til utlån.

Alle som vil spille, må være medlemmer av Hakadal Idrettslag, og betale medlemskontingent (kun kr 200,- for kalenderåret).
Innmelding gjøres enkelt via HILs medlemsside medlem.hakadal-il.no

Kontakt: Jan Tore - 408 54 000

Young girls .. dvs damene som vil spille innebandy, møtes tirsdag litt før 2100 ved gymsalen til Rotnes Skole (Skolebakken 2).

Siden vi bare har en liten time til rådighet og alarmen slås på presis kl 22, er det fint om alle møter ferdig skiftet, så vi får mest ut av den tildelte tiden.
(Vi satser på større gymsal og heldigere tider til neste sesong!)

Samme regler her også. Ha med egen kølle og innesko som ikke farger av, og de som ikke er det allerede, må melde seg inn som medlem i hovedlaget (av forsikringsmessige grunner, bl.a.)

Kontakt: Franziska - 984 98 091 / Anette - 928 44 112