• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Minirunde nr.2 for innebandylagene

Minirunde i SKøyenhallen 08.02.

Da har de 2 yngste lagene våre vært i Skøyenhallen på sin andre Minirunde (turnering for de yngste årsklassene).

Begge lagene kjempet hardt mot klubber der barna har trent sammen mye lengere enn oss og vi hadde i tillegg kun én innbytter på ett av lagene. Det andre laget hadde ingen.

Det ble både seier, uavgjort og tap og ungene koste seg veldig. Det var et tøft kampprogram med 3 kamper på kort tid, men ungene tok dette veldig bra.

Det som var ekstra morsomt, var at alle 3 klubbene fra Nittedal var med på Minirunden, noe som viser at innebandy er i god vekst i kommunen vår.

Vi gleder oss til fortsettelsen og vil benytte anledning til å si at vi gjerne tar imot flere spillere og oppfordrer jenter til å begynne. Vi har veldig lyst til å få etablert et eget jentelag til neste sesong.