• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Åpen Hall en suksess !

Åpen Hall for andre gang

Da har vi gjennomført Åpen Hall for andre gang denne sesongen. Alle Hakadøler var velkomne og denne gangen kom det hele 40 stykker, både stort og smått. Dette viser at innebandy har blitt en populær idrett i Hakadal som stadig flere har lyst til å prøve ut og starte med.

Trenerne på to av lagene kjørte treninger for både gamle og nye spillere. Flere foreldre fulgte ivrig med og ble etter hvert med ute på banen for å trene selv eller sammen med barna.

Både foreldre og barn koste seg veldig hele kvelden og vi avsluttet det hele med kamp mellom barn og foreldre, noe barna syntes var veldig gøy :-)

Etter et par timer med intensiv treninger for store og små, avsluttet vi kvelden og håper vi ser alle nye barn på treningene fremover. Selv om lagene våre fylles opp med barn, har vi god plass til flere. Om nødvendig etablerer vi flere lag, men dette forutsetter at minst 2 i foreldregruppen tar roller som lagleder og trener for laget. HIL Innebandy vil sende nye trenere på trenerkurs, bekostet av klubben.

Lurer du på noe rundt innebandy er det bare å ta kontakt via nettsiden eller sjekk vår Facebook-side