• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Foreldremøte 2004-2006

Første foreldremøte for dere med barn født 2004 til 2006.

Det er veldig viktig at alle møter da det er viktige saker på agendaen. Blir det mange som ikke kan denne dagen flyttes møtet.

Dette laget har veldig bruk for flere barn. Kjenner dere noen som har lyst til å prøve seg, er det bare å ta dem med på åpen hall eller en trening.

Da det blir sendt ut krav om treningsavgift snart og at alle blir meldt inn i Hakadal IL, er det viktig at dere melder fra hvis ditt barn er registrert feilaktig. Da vil vi ta bort registreringen og du vil ikke få flere eposter fra oss.

Agenda for foreldremøte:

  1. Sportslig
  2. Aktivitetsserien
  3. Treningskamper
  4. Valg av støtteapparat som trener og lagleder. Det må være 2 stk.
  5. Evt.

Det viktigste vervet er trener. Den som tar på seg oppgaven får tilbud om trenerkurs og tilgang til ressurser i Bandyforbundet. Selv har jeg kun spilt litt innebandy for 10 år siden i en bedriftsserie i Oslo. Det som kreves, er engasjement og at du kan stille opp på treninger og kamper. Du trenger IKKE å være utdannet trener eller spille aktivt selv.

I tillegg har vi jo foreldrekvelden den 24. januar. Her er det muligheten til å lære det mest grunnleggende om innebandy. Har du ikke meldt deg på, gjør det nå!

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot