• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Infoskriv 2/2014 - innebandy

ENDELIG, da har HIL Innebandy spilt sine første offisielle kamper J

Helga 11-12. januar deltok vi på vår første turnering ! HIL Innebandy stilte med 2 lag i Minirunden i Høyenhallen, og hvert lag spilte 3 spennende kamper. Det ble både seier, tap og uavgjort for ungene våre, men det viktigste var at de koste seg veldig på lørdagen. Både vi i støtteapparatet og barna lærte mye og gleder oss veldig til fortsettelsen. Vi var litt få barn, men det gikk veldig bra allikevel.

Neste kamp for 2008/2007/2006
blir 2. februar i Rotneshallen. Resten av barna skal ikke spille da. GIF, med NIL og oss på slep, vil sette i gang med Bygdeserie - søndagsrunden - og starter med de yngste barna. Blir dette bra, vil vi prøve å kjøre lokale serier for de årsklasser som er i alle 3 klubber neste sesong. Det ble på et møte i ressursgruppa spurt om vi kunne arrangere den ene Søndagsrunden. Jeg tror dette kan bli vanskelig, da vi mangler nok vant i Hakadalshallen. Tror vi heller tar sikte på å arrangere dette neste sesong. Da har vi tid til å skaffe flere deler til vantene, evt. søke Hakadal Ungdomsskole om å få de til å kjøpe inn flere deler til vantet.

Deretter skal de eldste barna spille 9. februar. Her har jeg ikke fått annen informasjon enn datoene. Kommer tilbake straks jeg vet mer.

Treninger fremover

Det har vært noen spørsmål i dag om det var trening. Foreløpig kjører vi kun en trening pr. uke for alle lag. Hvis ungene skal spille lørdag eller søndag, blir det trening på fredager. Er det ikke kamper, kjører vi søndagstreninger. Håper dette høres greit ut. Blir det endringer, vil trenerne på de aktuelle lagene si fra. Jeg mener vi sa at vi sees i neste uke til de store barna, og beklager hvis noe av beskjeden har glippet. En grei regel er at vi har fast trening på søndager og sier fra ved endringer. Beskjed vil da gå ut på epost, Facebook og kalenderen på http://www.hakadal-il.no.

Åpen dag

For å øke interessen ytterligere for innebandy i Hakadalsområdet, vil vi starte opp med «åpen dag» de fredagene vi ikke trener. Da vil det være åpent for alle som vil prøve seg på innebandy helt uten forpliktelser. Her kan både voksne og barn delta. Vi har dessverre ikke køller for voksne og ungdommer, men for alle barn opp til 12 år vil kunne låne ut. Det vil ikke bli noe organisert trening, men alle som vil, kan være med. Dette kan også være en mulighet for ekstra egentrening for de håpefulle barna våre.

For å gjøre dette lønnsomt og hyggelig, kan vi ta med oss kaffekanner og vaffelrøre og selge kaffe og vaffel i hallen til de som møter opp. Håper dette kan være en dugnadsform som kan fungere. Har veldig god erfaring med dette fra ishockeyen. Vi har hallen fra 18 til 19, men de gangene damelaget til GIF ikke trener, kan vi være der til kl. 20. Men hva med å sette 18 til 19 i første omgang? Er dette interessant, gi meg en tilbakemelding på onsdag eller på epost. Vi bør nok være 2 til 3 voksne til stede.

Gi meg også en tilbakemelding hvis dette IKKE er noe å satse på.

Minner til slutt om møte på onsdag 15. januar, klokken 19.00 i klubbhuset på Elvetangen. Her skal vi sammen stake ut kursen for innebandygruppa. Ta med dere en venn. :-)

Se egen nyhetsartikkel om årsmøtet.