• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Infoskriv 1/2014 - innebandy

Søndagens trening ble dessverre ikke noe av da Hakadalshallen fortsatt er julestengt og nøkkelkortet ikke fungerte. Dette beklager vi veldig.

Tilfeldigvis kom vaktmesteren innom, men da hadde mange av dere allerede fått beskjed om at treningen ble avlyst. Han kunne nemlig låse opp og sørge for at døra var åpen til 19.00. Han kom 15 minutter for sent. Han mente det var feil av kommunen og at noen hadde glemt å stille noen klokker etter ferien. Det kan også være at informasjonen har stoppet et sted på veien. Det var fryktelig synd og vi sendte hjem noen nye barn i dag. Håper dere kommer neste gang.

Neste trening blir fredag 10. januar kl. 17.30 i Hakadalshallen hvis dere ikke hører noe annet. Vi må dobbeltsjekke med GIF Fighters som har gitt tiden til oss, men regner med at det er OK. Dette for at barna skal få en trening før kampene neste helg.

Barnas første minirunde

Vi har blitt lovet kampoppsett av kretsen på mandag, og kommer til å legge det ut her på kampsiden og på FB-siden så fort vi får det.
Vi kommer til å delta med 2 lag:
- et lag i 2007 klassen. Der deltar barna født i 2008 og 2007
- et lag blir i klassen 2006 klassen med barn født 2006, 2005 og 2004.
Det er mulig dette laget må låne en spiller eller to fra den yngste gruppa.

Jan Tore blir med som voksen på det eldste laget, men trenger en til med seg for å styre bytter og at barna holder seg på sidelinjen.

Alle som skal spille på lørdag trenger briller. Vi har fortsatt en del par liggende for kjøp. JT kommer til å ta med disse, samt køller for de som ikke har fått kjøpt enda.

Meld fra hvis du/dere ikke kan delta på minirunden til helga. Dette er viktig med tanke på antall unger og fordeling på lagene. Dette gjelder årsklassen 2004 – 2008. Det er kamper for de eldste i februar.

Alle som skal delta på være medlem av Hakadal Idrettslag. Fyll ut vedlagte skjema eller meld dere inn på www.hakadal-il.no. Kryss da av for Innebandy. For dere med barn som driver med annen idrett i regi av HIL; dere allerede meldt inn, men det er fint om dere kan fylle skjemaet allikevel da vi har en egen oversikt over innebandygruppa.

Vi vil også benytte anledningen til å minne om arbeidsmøte for innebandygruppa, onsdag 8. januar kl. 19.00 i klubbhuset på Elvetangen. Det er fint om alle som kan tenke seg å bidra med noe kan komme. Det er spesielt fint om noen med barn født 2003, 2002 og 2001 har anledning til å komme da dette ser ut til å bli en stor gruppe. Her kan se ut til å bli 10-12 unger, deriblant noen jenter og det er knallbra.