• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Infoskriv 7 / 2013 - innebandy

Da var siste trening før jul og nyttår gjennomført.

Det kom nye barn denne nå også som vil prøve innebandy og det synes vi er veldig hyggelig og bra. Det at så mange i alderen 2003-2000 kommer på trening er bra og her har vi allerede nok unger til å etablere et lag. Håper at alle synes innebandy er gøy og at dette er noe ungene vil drive på med om vinteren mens vi venter på vår og ny fotballsesong. Det eneste vi mangler for de eldste barna er trener og lagleder.

Vi har 2 treningstider og forholde oss til og det er fredager 17.30-19.00 og søndager samme tidspunkt. Det er flere som ønsker at vi skal ha fast trening på søndagene. Hvis dette er greit for flertallet, kjører vi treningene på søndagene på nyåret hvis vi har Hakadalshallen på de samme tidspunktene som før nyttår. Blir vi mange og får på plass nok trenere er også fredagene tilgjengelig for trening.

Vi vil så langt som mulig unngå at treningene krasjer med fotballen, men tror ikke dette skal krasje. Kamper og turneringer er i helgene så dette skal heller ikke krasje mye med fotballen.

Da vi har Hakadalshallen både fredag 3. januar og søndag 5. januar kan vi kjøre trening begge disse dagene hvis dette er ønskelig og trenerne kan begge dager. Det blir i så fall 17.30 til 19.00 begge dager. Jeg kan begge dager og vil være der. Da er vi enda bedre forberedt til minirundene 11. og 12. januar.

Minner også om at vi fortsatt trenger hjelp til å dra lasset. Onsdag 8. januar kl. 19.00 vil det være møte i klubbhuset for alle i støtteapparatet. Her er også DU velkommen hvis du føler du kan bidra med noe rundt innebandygruppa. Agenda for dette møte er forberedelser til møtet 15. januar. Det er kun sammen vi greier å bygge opp en innebandygruppe i Hakadal.

Minner om at vi onsdag 15. januar kl. 19.00 tar vi et foreldremøte/årsmøte der vi velger styre til innebandygruppa, fastsetter treningsavgift, aktivitetsnivåer og at vi samtidig får på plass de siste lagledere og trenere rundt lagene våre. Det ser ut som vi får 3 lag og vi har fått på plass ressurser rundt det yngste laget. Her håper jeg så mange som mulig kommer.

Foreløpig agenda foreldremøte:

1. Informasjon om Hakadal Innebandy
  2. Aktivitetsnivåer
  3. Velge disse vervene:
    1. Lagleder/trener for årsklassen 2004-2006
    2. Lagledere/trenere for årsklassen 2003-2000 (her trenger vi 2 stk.) –vet det jobbes med en kandidat og sier vedkommende ja blir dette meget spennende J
    3. Deltakelse på minirundene for 2005-2008 med 2 lag
    4. Deltakelse i Søfor 2008-2006 sammen med GIF og NIL. Kampsted blir Rotneshallen
    5. Treningskamper for 2004-2000.
    6. Fastsettelse av treningsavgift

Agenda årsmøte Hakadal IL – Innebandy:

1. Valg av møteleder, referent og 2 til å undertegne protokollen
  2. Godkjenning av innkalling
  3. Årsmelding 2013 / informasjon om oppstarten av Hakadal IL - Innebandy
  4. Regnskap 2013
  5. Budsjett 2014
  6. Forslag (må være undertegnede i hende 14 dager før årsmøtet)
  7. Valg

Følgende verv er velges (forslag vil legges frem på møtet, men gi meg en tilbakemelding hvis du ønsker å bidra eller møt opp i klubbhuset på Elvetangen 8. januar kl. 19.00)

-          Leder

-          Kasserer

-          Sekretær

-          Styremedlem/Materialforvalter

Tror ikke vi trenger flere.

Litt praktisk informasjon (noe er alltid greit å gjenta):

-          Viktig å huske gode innesko som ikke farger av.

-          Ta med vannflaske.

-          Kan være lurt med leggskinn. Barna har ikke helt kontroll på kølle og ball nå i starten og det kan fort bli såre legger.

-          Jeg setter stor pris på om flere kan kjøpe beskyttelsesbriller til barna. Vi har fortsatt en god del brillepar igjen til kr. 100,-. Ta enten med kontanter på trening eller betal inn kr. 100,- til konto 2030.23.74679. Merk i så fall innbetaling med navnet på barnet. Selv om briller kun er påbudt i kamp, er det greit å venne seg til bruken på treningene.

-          Vi er fortsatt i startfasen, jeg håper dere er tålmodige med oss. Dette er nytt for oss alle, selv noen av oss har erfaring med innebandy for før av. Del gjerne erfaringer med oss i støtteapparatet.

-          Vær tålmodig, det tar tid å lære seg en ny idrett, selv om innebandy er svært enkelt å lære seg. Ikke gi opp etter en eller to treninger.

-          Meld fra hvis dere ikke vil fortsette, det er greit for oss å vite om vi skal regne med barna eller ikke. Jeg håper at så mange som mulig vil fortsette. Kom gjerne å se på en trening.

-          Jeg mangler informasjon på alle dere nye som var på trening forrige gang og nå søndag. Det er fint om jeg kan få all informasjon om ungene deres

-          Gi gjerne innspill på saker dere synes vi bør informere om

Etter hvert som lagene blir satt, vil det være lagleder/trener som vil være kontaktledd mellom laget og styret og informerer om det som skal skje fremover, men inntil videre vil jeg sende ut en ukentlig oppdatering.

Innebandy er en idrett som pågår i vinterhalvåret vil det som regel være treningstilbud både i jule-, høst- og vinterferie. Dette grunnet kort og intensiv sesong for de fleste hallidretter. Sesongen er gjerne fra høstferien til midten av april.

Jeg ønsker alle sammen EN RIKTIG GOD JUL og ET GODT NYTT ÅR! Håper vi sees alle sammen på nyåret, og kanskje det blir mange lange gaver under juletreet til mange barn