• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Vellykket oppstart !

Takk for godt oppmøte på fredag ! Det var hele 16 barn tilstede, og med de som har registrert seg har vi nå totalt 20 barn som er interesserte i innebandy. Men vi har plass til enda flere. Fikk dere ikke med dere oppstarten er dere hjertelig velkommen på en senere trening.

Det virket som barna koste seg selv om lydnivået til tider var litt høyt. Denne første treningen var mest for at barna skulle bli kjent med kølle og innebandyball. Fra og med neste trening blir det mer organisert og vi begynner med ballkontroll og enkel teknikk. Fast på alle treninger er noen minutter om disiplin i starten og at vi alltid avslutter treningene med kamptrening. Kom gjerne med forslag på hvordan vi skal gjennomføre treningene.

For interesserte foreldre har jeg boken Innebandy som er en veldig god innføring i sporten og hvordan man legger opp øvelser. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du vil låne boken.

Neste trening for Hakadal Innebandy blir:
SØNDAG 8. DESEMBER, KL. 17.30 til 19.00 i Hakadalshallen

Vi kjører 2 grupper siden vi har hele hallen

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot