• G02

Nyheter Hakadal IL - Innebandy

Hakadal IL starter opp innebandygruppe !

Innebandy har blitt en veldig populær idrett i Nittedal, og det er nærmest en eksplosjon av yngre som vil begynne med dette. GIF Fighters har i dag 2 lag i årsklassen 2007 med ca. 30-32 spillere totalt, og disse lagene har dessverre ikke kapasitet (gymsal) til å ta inn flere spillere.

Dette gjør Hakadal IL nå noe med, og vil med dette se om det er interesse for å danne ett eller flere lag i årsklassene 2001-2007 i regi av Hakadal IL.

Vi disponerer gymsalen på Kirkeby skole på fredager mellom klokken 1700 og 1900.

Første trening / informasjonsmøte blir fredag 29. november kl. 1700.

Det er allerede registrert noen barn på venteliste i aldersklassen 2007 men vi håper det blir enda flere. Hvis dere vet om andre interesserte i årsklassene 2001-2007, kan dere gi denne informasjonen til dem.

Hakadal IL trenger din tilbakemelding på denne informasjonen for å måle interessen og se hvor mange som vil starte med innebandy. Bruk WEBSKJEMA på denne linken for å melde din interesse !

Mer informasjon om HILs gryende innebandytilbud finnes på http://innebandy.hakadal-il.no - ta eventuelt kontakt med oss via epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

DETTE GLEDER VI OSS TIL Å KOMME IGANG MED !! 

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot