Vi søker trener til Barneidrettsgruppa

Vi søker etter ny trener til barneidretten fra 20.08.19. Treneren har ansvar for å planlegge og gjennomføre treninger. Vi ønsker en leken, men tydelig person. Treneren må i utgangspunktet være minimum 18 år.

Barneidretten har treninger på mandager. Det er to grupper som trener i tidsrommet kl. 17-19. Barna er i alderen 3-8 år. Dette er det første møte til mange barn med organisert idrett. Det innebærer at det er viktig å vekke nysgjerrighet for og glede med idretten. Det er et fokus på allsidige aktiviteter. Formålet til barneidretten er at barna skal forsøke de ulike idrettene som idrettslaget kan tilby. Samt andre idretter som dans, natursti, langrenn og stasjonsundervisning inne og ute.

Lønn etter avtale. Er du interessert eller trenger mer informasjon, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller kontakt Tom-Viggo Vigmostad på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 90595719. Frist for søknad er 20.06.19.

Utskrift E-post

Sparebank1
Nokab
Sparebank1
NOKAB 188x81

Skiforeningen føremelding

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot