Nyheter Hakadal IL - Fotball

Foreldrehjelp trengs for å arrangere TINE fotballskole

Hakadal Fotball har de siste fem årene arrangert den populære fotballskolen for barn i alderen 6-14 år den første uka i sommerferien.

I år setter byggingen en stopper for å arrangere fotballskolen på Elvetangen, men vi har mulighet til å leie plass på Varpes anlegg, slik at vi kan arrangere TINE fotballskole 24.-28. juni. Det vil kreve litt mer logistikk og hjelp fra foreldrene enn vi har hatt behov for tidligere.

Vi trenger hjelp til følgende for å kunne arrangere TINE fotballskole:

• Flytte utstyr (små mål, vester, kjegler etc.) fra Elvetangen til Slettemoen (Varpe) i løpet av helgen 22.-23. juni.
  • Rigge opp utstyr og baner på Slettemoen helgen 22.-23. juni
  • Rigge ned, rydde baner og klubbhus på Slettemoen fredag 28. juni på ettermiddagen/kvelden
  • 2-3 personer som jobber på kjøkkenet daglig kl. 10.30-ca. 13.00 med å servere ferdiglaget varmmat fra Meny til deltagerne
  • 1-2 voksne som er tilstede på dagtid for å bistå med ulike ting som f.eks. å følge opp de yngre trenerne

Interessert i å bidra med en eller flere oppgaver? Gi snarlig beskjed (senest 4. mai) til Andreas Juell, mob 911 66 302.