Nyheter Hakadal IL - Fotball

Jentefotballens dag og ny jentefotballansvarlig

Søndag 26. mai kl. 11-16 inviterer vi jenter fra Hakadal og Varpe til Jentefotballens dag på Elvetangen. Vi kan friste med treningsøkter, miniturnering, overraskelser og god mat.

Arrangementet er for spillere fra 6 år og oppover. Det er gratis å delta.

- Formålet med dagen er å sveise jentene og trenere/lagledere i klubben bedre sammen. Vi inviterer også jenter fra Varpe, fordi det er hyggelig at jentene kan trene og sosialisere på tvers av klubbene, sier Andreas Juell, leder i Hakadal Fotball.

Fotballgruppa mottok nettopp 10.000 kr fra NFF Akershus som takk for at vi har blitt kvalitetsklubb. Pengene vil hovedsakelig brukes til å arrangere Jentefotballens dag.

Ny jentefotballansvarlig

Marianne Størseth Lien har tatt over rollen som jentefotballansvarlig i fotballgruppa. Hun har ei jente på 2007-laget og en gutt på 2009-laget, og er ivrig etter å komme i gang med vervet.

- Jeg har lyst til å være med å få frem fotballjentene i Hakadal, og være med å bygge opp et godt sted for dem å være. Da er trygghet, en sosial arena og et godt jentemiljø viktig, forteller hun.

Jentesatsing er en del av det å være kvalitetsklubb. Marianne skal ivareta jentenes tilbud i klubben og bidra aktivt i rekrutteringen av jenter. Jentefotballens dag er en av aktivitetene hun drar i gang.

Fotball og det sosiale i fokus

- Alle detaljene i programmet er ikke spikret enda, men vi kan love at dagen blir sosial og fylt med fotball på ulike måter. Nå håper vi at mange jenter har lyst til å komme og spille fotball med oss den siste søndagen i mai, avslutter Marianne.

Påmeldingsfrist 10. mai

For å kunne planlegge mat og annet så trenger vi å vite hvor mange som kommer. Påmelding må gjøres innen 10. mai til lagleder. Gi beskjed om det er matallergi eller andre hensyn som må tas.

Spørsmål? Ta kontakt med Marianne på telefon 900 16 458.