Nyheter Alpingruppa

Hakadal Alpin søker alpintrener

Hakadal Alpin skal styrke den sportslige satsingen og søker ALPINTRENER.

Vi ser etter deg som har entusiasme og glød, er en skikkelig lag- og miljøbygger og har gode
pedagogiske evner. Sammen skal vi utvikle klubben til å bli den største og beste breddeklubben
i regionen.

Du har minimum 5 års erfaring i å lede og trene barn og ungdom innen alpint og du har også
formell trenerkompetanse. Du må kunne jobbe etter et omforent sportsplan og strukturerte
treningsprogrammer tilpasset utøvernes ambisjoner og nivå.

Du må dele verdisynet vårt: Hakadal alpin er en breddeklubb med vekt på skiglede, mestring og
utvikling.

Stillingen har følgende oppgaver og ansvarsområder:

• Hovedtrener for våre eldste aldersinndelte grupper, både barmark og ski
  • Rammeansvar for sportslige aktiviteter nedover i årsklassene
  • Kompetanseutvikling av kontraktstrenere, timetrenere og frivillige foreldretrenere.
  • Delta i organisering og planlegging av samlinger, renn og andre arrangement.
  • Administrative oppgaver relatert til utførelse av sportslige aktiviteter
  • Sterk bidragsyter i videreutvikling og gjennomføring av sportslig planverk, i samarbeid
    med sportslig leder

Du vil få sportslig leder som din nærmeste overordnede. Stillingen vil besettes i 50 – 100%
stillingsbrøk avhengig av kandidat. Stillingen lønnes etter nærmere avtale.

Vi ønsker også å komme i kontakt med kandidater til assisterende trenerroller med lavere
stillingsomfang, og også yngre trenere til yngre årsklasser. Disse vil ha lavere krav til
kompetanse. Alle søkere må kunne fremvise politiattest uten merknader for å bli ansatt.

Ytterligere informasjon får du ved henvendelse til:

• Truls Klokkerud, styremedlem, påtroppende styreleder: 992 51 975
  • Tore Weldingh, styremedlem, påtroppende sportslig leder: 996 93 860
    eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. snarest, og innen 29/3-19.

Hakadal Alpin har over 55 års erfaring med alpint i skibygda Hakadal. Vi har nærmere 100 aktive medlemmer fordelt på Racing og Freeski, og inngår i Hakadal IL som i 2016 overtok eierskapet til Varingskollen Alpinsenter, vår treningsarena. Vi er dermed sikret svært gode treningsforhold. Nå skal vi legge fundamentet for å bli den ledende klubben i regionen og styrker fokus på rekruttering og sportslig innhold.

Emneord: Hakadal Alpin, Alpintrener

FIS Alpine