Nyheter Hakadal IL - Fotball

Hakadal Fotball har fått jentefotball-ansvarlig

Christine Elvenes lite

For å få med flere jenter i fotballen og ivareta deres tilbud i klubben så har vi opprettet rollen som jentefotball-ansvarlig. Christine Elvenes, lagleder for jenter 2010, har takket ja til vervet.

Christine jobber til daglig med ledelse og organisasjonsutvikling, noe som vil være relevant i rollen, og hun har (snart) to jenter som spiller fotball.

Jentefotball-ansvarlig skal ivareta jentenes tilbud i klubben og bidra aktivt i rekrutteringen av jenter. En konkret oppgave vil være å utarbeide en tiltaksplan i samarbeid med andre krefter i klubben som skal sørge for at jentene blir lengst mulig i fotballen, både som spillere, trenere og frivillige.

Det vil også være aktuelt å følge opp kriteriene som NFF Akershus har utarbeidet og mener er viktige i forhold fokus på jenter. «Jentefotballens dag» er en av aktivitetene som er aktuelle å gjennomføre.