Artikler

Ønsker du å starte med alpint ?

Vi har et nybegynnerparti (5-8 år) som vi kaller Rekrutt. Dette er et parti for de som ønsker å starte med alpint. Rekruttgruppen starter treningen i uke 41. Barna blir da litt kjent med hverandre før de får på seg hjelm og briller og ikke er like lette å kjenne igjen. På denne gruppen går det mye i lek og moro både innen- og utendørs.
Når snøen kommer i starter vi opp treninger i Varingskollen 2 ganger pr uke. Det er fokus på grunnleggende skiferdigheter og barna får kjøre mye øvelser fritt i bakken kombinert med at vi setter også noe hinderløyper og vanlige løyper for å få variasjon i treningen. De som ønsker og er modne for det tilbys mer spesifikk løypetrening.

Vi arrangerer hvert år en Telenor-karusell for de yngste i klubben. Dette er enkle skirenn med porter og noen innlagte elementer som for eksempel bølger eller hopp. Det består normalt av 3 renn på kveldstid i løpet av vinteren. Utover dette besøker vi gjerne noen av våre naboklubber og reiser sammen til Marikollen i Rælingen og Åslia ved Nannestad.
HIL Alpin har tilbud til barn og unge i alle aldre som har lyst til å stå på alpin uavhengig av ferdigheter og ambisjoner. Vårt motto er "gøy på ski!".
Har du lyst til å bli med oss, ta kontakt med sportslig leder Tore Weldingh på mobil: 996 93 860 eller send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .


Velkommen til oss !

Alle aktive i Hakadal Alpin må være medlemmer i Hakadal Idrettslag - innmelding her
Alpinister unge

 

 

Utskrift E-post

FIS Alpine

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot