Nyheter Hakadal IL - Veteran

Skautur med Veterangruppa 18.9

Onsdag 18. september dro hele 18 turglade medlemmer av HILs Veterangruppe (eldstemann var 86 !) på skogtur til Gapahuken ved Elvann.

Referat fra allestedsnærværende Halvor Gundersen:

Denne septemberdagen ble en ekstra hyggelig skaudag, i det hele veterangruppa var invitert. Hele 18 stykker koste seg til kaffekjelens lune mumling og til lukta av bålrøyk og et snev av eksklusiv pipetobakk. Iniatvtaker var Svein Bøe, godt hjulpet av Ole Juven og Torleiv Vika med hhv. svelebakst og harmonikkspill. Men alle deltakerne bidro med godt humør og personlige kommentarer, og en god stemning lå i tjukke lag over den fredelige plett som Trygve Lysaker i sin tid opprettet i den vestvendte lia med utsikt til Elvann og kjente Nordmarksåser. Turen dit - som alle andre - gjorde godt for både sjel og legeme, og bildene forteller også om det.

Om bildene:

Inne i selve "Huken ser vi fra v. Liv Fredriksen (leder i gul regnjakke), Anna Helene Tørdal og Berit Jappeé. Helt til høyre Svein Kristoffersen.
Ellers viser bildene at benket rundt rundt bordet ser vi foran fra v. eldste deltaker Arne Wold med sin pointer. Så følger Torleiv Vika som akkopagnerer mens resten synger hans "Sang til Gapahuken". Så følger Reidar Stenseth og Ole Juven og Arild Syversen. Bakerst fra v. Jostein Estensen, Finn og Britt Carlsen, Gunnar Wang og Ulf Tansem. Halvor Gundersen er med på iallfall ett, mens noen ikke synes like godt.
Fotografen er naturlig nok ikke med på bildene. (Svein B)

Glade veteraner i Gapahuken

Munnspillet var med !

 

130918 Skogstur Vet P9185217

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot