Booke klubbhuset

Klubbhuset på Elvetangen er nå avhendet til byggeprosjektet og vil bli revet. Nytt klubbhuslokale vil være ferdig samtidig med Elvetangen Skole høsten 2021.

Det er alpinsekretariatet i Varingskollen som er midlertidig klubbhus for hele Hakadal IL frem til sommeren 2021. Grupper og lag kan nå bruke sekretariatet i Varingskollen som klubbrom til styremøter, lagsmøter og foreldremøter etc. Rommet takler fint et møte med 20-25 stk.  Booking per e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Døra har kodelås som vil bli gitt ved booking. Det vil i perioden oktober, november, desember fortsatt være byggeaktivitet på klunbbrommet. Det skal bygges toalettfasiliteter og kjøkkeninnredning i Varingskollen så det vil ta litt tid før det midlertidige klubbrommet er 100% funksjonelt.

Toaletttene i Varingskollen (mellom verkstedet og Snøtunet kan brukes i mellomtiden)

Oversikt over bookinger og ledig tid

pdfKlubbhuset_i_Varingskollen_2019_per_23_okt_2019.pdf