Booke klubbhuset

Klubbhuset på Elvetangen er nå avhendet til byggeprosjektet og vil bli revet. Nytt klubbhuslokale vil være ferdig samtidig med Elvetangen Skole høsten 2021.

Det er alpinsekretariatet i Varingskollen som er midlertidig klubbhus for hele Hakadal IL frem til sommeren 2021. Grupper og lag kan nå bruke sekretariatet i Varingskollen som klubbrom til styremøter, lagsmøter og foreldremøter etc. Rommet takler fint et møte med 20-25 stk.  Booking per e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det midlertidige klubbhuset i Varingskollen vil ikke leies ut til eksterne i periden 2020 - 2021.

Døra har kodelås som vil bli gitt ved booking. Toalettfasiliteter og kjøkkeninnredning er på plass, Noen små arbeider gjenstår, men alt vil foprhåpentligvis være klart medio januar 2020

Oversikt over bookinger og ledig tid

pdfKlubbhuset_i_Varingskollen_2019_per_23_okt_2019.pdf