Nyheter Hakadal IL - Fotball

Hakadal G15 ble kretsmestere!

Etter å ha lagt bak seg en sterk sesong der de står ubeseiret, kunne gutta velfortjent krone seg som kretsmestere i G15 1. divisjon.

- Dette er veldig gøy for oss i Hakadal fotball! Så vidt jeg vet så har det ikke skjedd i «nyere tid» at et av våre lag har gått til topps og blitt kretsmestere, så jeg vil kalle dette en historisk seier, sier en strålende fornøyd leder i fotballgruppa, Andreas Juell.

Full innsats

Allerede før siste seriekamp var spilt var det klart at Hakadal hadde vunnet serien og blitt kretsmestere. Men gutta lå ikke på latsiden av den grunn da de i strålende høstsol møtte nr. 2 på tabellen, Lørenskog, på Slettemoen. De spilte en god og tett kamp mot et sterkt Lørenskog-lag, og vant til slutt 4-1.

Også på tribunen var det god stemning – der kunne både store og små kose seg med grillmat sponset av Kiwi Tøyenhaugen.

Etter kampen mottok de det gjeve symbolet fra NFF Akershus, og på kvelden ble det arrangert bankett der de ble hedret og feiret av engasjerte foreldre og støtteapparat.

Godt samhold

- Disse gutta har spilt fotball sammen siden de var små, og vi har hatt god kontinuitet på trenersiden med Pål Fredrik Lysø i spissen. Samhold og miljøbygging har vært vektlagt hele veien. Jeg synes denne gjengen er gode forbilder for våre yngre lag, forteller Andreas, som også er lagleder for gutta.

Hakadal G15 kretsmestere 2020 lite
Gullgutter. Bak f.v: Trener Pål Fredrik Lysø, Patrick Habiyambere, Lenny Haukedal, Ludvig Juell, Pawel Ryfka, Haakon Meldgaard, Oliver Sande Graff, Daniel Ahmed, Jamie Jenner, Theodor Lysø, trener Magne Lersveen.
Foran f.v: Jacob Berhane, Bror Martin Fossum, Marius Baglo, Bendik Lersveen Felland, Charlie Haukedal, Christian Hagen Ruud, Pascal Thiem, Adrian Klingberg, Oscar Knag Fartum.                                                                    Foto: Jahn Eek Hansen

Utskrift E-post

NFF Bredde

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot