Nyheter Hakadal IL - Fotball

Ny sportslig leder og trenerveileder i fotballgruppa

Stian Skjerdal har takket ja til vervet som sportslig leder (som har vært ledig siden årsmøtet i februar) og Marianne Størseth Lien er vår nye trenerveileder. De to har både egne barn i klubben òg verv fra før, men vi er veldig glad for at de også ønsker å bidra rundt det sportslige i klubben. Dette blir bra!

Stian har to barn i fotballgruppa - på jenter 07 og gutter 09. Han har vært trener for jenter 07 siden 2016. Selv spiller han på oldboyslaget.

- Hakadal er en klubb med stort potensial, med engasjerte og inspirerte spillere, trenere og foreldre. Jeg gleder meg til å bidra i arbeidet med å utvikle klubben sammen, i den spennende tiden vi går inn i med camp Elvetangen og nye treningsfasiliteter, sier Stian.

Marianne har også barn på jenter 07-laget og gutter 09-laget, og er i tillegg jenteansvarlig i fotballgruppa. Hun er selv aktiv på oldgirlslaget.

- Jeg gleder meg til å være med å bygge opp et tettere samarbeid mellom trenere på de forskjellige lagene i Hakadal fotball. Gjennom trenerforum kan vi dele erfaringer og gjøre hverandre gode, sier Marianne.

- Vi har lenge savnet en som kan følge opp både de enkelte trenerne mer på feltet, og jobbe for at trenerne på de ulike årskullene lettere kan samarbeide. Stian vil sammen med styret gå gjennom sportsplanen og gjøre eventuelle endringer. Sammen med trenerveileder Marianne er målet blant annet å jobbe tettere på trenerne i fotballgruppa for å implementere sportsplanen, forteller Andreas Juell, leder i fotballgruppa.

Marianne Lien og Stian Skjerdal2 lite

Utskrift E-post

NFF Bredde

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot