Nyheter Hakadal IL - Fotball

Verdimøte om Eat Move Sleep 6. november

Alle med tilknytning til Hakadal Fotball; spillere, trenere, lagledere, tillitsvalgte og foreldre ønskes velkommen til møte der "Eat Move Sleep" er tema. Møtet arrangeres 6. november kl. 18 i aulaen på Hakadal ungdomsskole.

En veileder fra NFF Akershus vil snakke om hvordan prestasjon og restitusjon henger sammen - tilpasset aldersgruppen(e) som deltar på møtet.

Hakadal Fotball ble sertifisert som Kvalitetsklubb i NFF i vinter, og det innebærer blant annet at vi årlig inviterer medlemmene til et verdimøte – med ulike tema fra år til år.

Program:
18.00: Kort om kvalitetsklubb og verdiene våre v/fotballstyret
18.15: Siste nytt fra Elvetangen-prosjektet v/leder i Hakadal IL
18.30: Prestasjon og restitusjon – hva innebærer det og hvorfor er det så viktig? v/veileder fra NFF Akershus
19.10: Konkurranse – vinn fruktkurv!

Vi serverer frukt, smoothie, kaffe og te.

Påmeldingsfrist: 4. november. Meld deg på via arrangementet som er opprettet i Facebookgruppen til Hakadal Fotball eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi håper å se mange små og store medlemmer på møtet!