Nyheter Hakadal IL - Fotball

Sol og fotballglede på Tine Fotballskole

110 deltagere koste seg på den populære fotballskolen den første uka i skoleferien.

Hakadal Fotball arrangerte Tine Fotballskole for sjette gang denne uka. Ettersom byggeplassen på Elvetangen legger beslag på store deler av anlegget vårt så måtte vi leie Varpes anlegg til arrangementet.

Fotballskolen har vart i fem dager, der det daglig har vært to fotballøkter, et varmt lunsjmåltid og fruktservering. Siste dagen var det tradisjon tro turnering med blandede lag med barn fra ulike årskull.

Deltagerne var i alderen 6-14 år. Instruktørene var jenter og gutter i alderen 15-19 år.

- Været var med oss i år også, og det har vært gøy å se små og store barn ha det gøy med fotball. På et slikt arrangement vil det alltid være noen episoder, men jeg både tror og håper alle har hatt en fin uke. En stor takk til den flotte gjengen med instruktører som tilrettelegger treningsøkter for barna, sier Andreas Juell, leder i fotballgruppa.

Han vil også takke alle som har bidratt for at vi nok en gang kunne arrangere Tine Fotballskole.

- Jeg vil spesielt takke det faste 3-mannscrewet gjennom 6 år, som består av Petter Baastad, Sture Abrahamsen og Sebastian Juell Strøm. De er med meg i planleggingen og i kulissene hver dag for å klare å gjennomføre dette. Det er mye jobb, og mange har stilt opp for å hjelpe til – både med frakt og opprigging, plastring, matservering og annet forefallende gjennom uka og tilslutt opprydding og frakt av utstyr tilbake til Elvetangen, sier en fornøyd fotball-leder.

Her er noen bilder fra uka:

 TF1 lite

 TF5 lite

TF2 lite

TF4 lite

TF7 lite

TF8 lite

TF10 lite

TF11 lite

TF6 2

 

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot