Nyheter Hakadal IL - Fotball

Hakadal Fotball godt representert på Hallingcup

I helgen inntok ca. 150 små og store Hakadøler Hallingcup i Gol. En sosial og hyggelig helg fylt med masse fotball i strålende vær.

J2007, G2005, G2009, G2011 og G2013 deltok med ett eller flere lag, og alle bodde sammen på Hallingdal Folkehøgskole. Barna sov i klasserom, mens de voksne sov på enkeltrom/dobbeltrom. Måltider ble spist sammen, så det var sosialt og hyggelig, og en fin mulighet til å bli bedre kjent med hverandre.

Hakadal har deltatt med flere lag på denne cupen de siste årene.

En liten rapport fra noen av lagene:

J2007:

Vi spilte bare mot Bergenslag. Det ble en uavgjort og tre tap, men jentene spilte offensivt og med full innsats, så resultatene kunne fort gått i vår favør. Søndagens første kamp er vel opp mot det aller beste disse jentene har prestert!

Jenter2009 lite2

G2005:

Laget begynte svakt mot Gol IL på fredag, men spilte bedre og bedre utover i turneringen. Etter to seire og en uavgjort lørdag og søndag var det igjen klart for å møte Gol IL i finalen. Denne gangen spilte våre gutter Gol av banen og vant fortjent 3-0, og tok dermed med seg den største pokalen hjem.

Gutter2005 lite

G2009:

Deltok på cupen for tredje året på rad. Laget var delt opp i to påmeldte lag, som begge spilte tre kamper hver. De valgte å avlyse den siste kampen (som skulle vært kamp nr. fire) ettersom dette ville vært en internkamp mellom de to Hakadalslagene. Spillerne var slitne etter mange timer på banen, det var varmt og de var alle enige om at det ikke var gøy at halve laget måtte oppleve tap mot eget lag (dersom det ikke ble uavgjort). Bading på Tropicana og i elva var blant høydepunktene.

Gutter2009 lite

Flere glimt fra helgen: