Nyheter Hakadal IL - Fotball

Jentefotballens dag flyttes til 15. september

Planen var å invitere jenter fra Hakadal og Varpe til Jentefotballens dag på Elvetangen 26. mai. Ettersom flere av Varpejentene skal på cup denne dagen så flytter vi Jentefotballens dag til høsten. Nærmere informasjon om dato og program kommer.

Fotball og det sosiale i fokus

Arrangementet er for spillere fra 6 år og oppover. Det er gratis å delta. Vi kan friste med treningsøkter, miniturnering, overraskelser og god mat.

- Formålet med dagen er å sveise jentene og trenere/lagledere i klubben bedre sammen. Vi inviterer også jenter fra Varpe, fordi det er hyggelig at jentene kan trene og sosialisere på tvers av klubbene, sier Andreas Juell, leder i Hakadal Fotball.

Fotballgruppa mottok nettopp 10.000 kr fra NFF Akershus som takk for at vi har blitt kvalitetsklubb. Pengene vil hovedsakelig brukes til å arrangere Jentefotballens dag.

Ny jentefotballansvarlig

Marianne Størseth Lien har tatt over rollen som jentefotballansvarlig i fotballgruppa. Hun har ei jente på 2007-laget og en gutt på 2009-laget, og er ivrig etter å komme i gang med vervet.

- Jeg har lyst til å være med å få frem fotballjentene i Hakadal, og være med å bygge opp et godt sted for dem å være. Da er trygghet, en sosial arena og et godt jentemiljø viktig, forteller hun.

Jentesatsing er en del av det å være kvalitetsklubb. Marianne skal ivareta jentenes tilbud i klubben og bidra aktivt i rekrutteringen av jenter. Jentefotballens dag er en av aktivitetene hun drar i gang.

Spørsmål? Ta kontakt med Marianne på telefon 900 16 458.