Nyheter Hakadal IL - Fotball

Vellykket sommerskole med proff instruktør

Denne uka har 40 barn deltatt på sommerskole på Elvetangen i regi av Tren Mer og Hakadal Fotball. Elite- og landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen har vært instruktør, og delt gode tips, erfaringer og teknikk-øvelser med de ivrige deltagerne.

Tilbudet var for jenter født 2007-2009 og gutter født 2005-2009. Spillere fra både HIL og Varpe deltok. Barna var delt opp i to grupper; en med de yngste og en med de eldste.

Ingrid, som til daglig spiller på LSKs eliteserielag, forteller at det har vært veldig artig og at dette er første gang hun gjennomfører dette helt alene – både når det gjelder planlegging i forkant og gjennomføring.

Ingrid Syrstad Engen lite3

- På første trening så jeg på nivået til deltagerne for så å tilpasse øvelser deretter. Mange av de samme teknikk-øvelsene ble kjørt i begge gruppene, men tilpasset nivå og ferdigheter. Som oppvarming gjorde vi de samme øvelsene som vi bruker i LSK, forteller hun.

- Jeg har lært dem nye øvelser som de kan ta med tilbake til laget, og flere har sagt til meg at de allerede har testet ut øvelsene. Gøy å se at de er så interesserte, sier Ingrid.

Kasper og Jeremias (begge 9 år) synes det har vært gøy å delta, og forteller at de har lært ganske mye disse dagene.

Kasper trekker frem at det har vært bra å lære og finne åpning for å spille pasning til andre og å vende ballen til andre siden. Jeremias synes straffekonk var gøy, og at det var fint å lære tøyeøvelser og en-touch.
Jeremias og Kasper lite
Fra venstre: Jeremias og Kasper

Akademitreninger - ledige plasser
Ingrid skal lede akademitreninger på Elvetangen etter skoletid i høst for de samme årskullene som deltok på sommerskolen. Det er fortsatt mulig å melde seg på disse treningene, og man må ikke ha gått på sommerskolen for å delta.

Se info om tidspunkt, påmelding, priser og kontaktinfo vedr. akademitreningene

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot