Nyheter Hakadal IL - Fotball

A-laget presentert i Varingen

Etter fem sesonger uten herrelag blir Hakadal IL i 2013 representert med A-lag igjen. De starter i 8. divisjon.

2007 var det foreløpig siste året med A-lagsfotball i HIL, og styret i HIL presenterte planene for spillergruppa på et møte på klubbhuset 12. desember, og der var 17 spillere representert.
  
HIL håper også å få på plass kunstgress på Elvetangen i 2013, og dette vil helt klart kunne bidra til å beholde spillere i klubben.

Det er et ungt A-lag Hakadal vil stille med i 8. divisjon, med spillere i alderen 18-21 år. Treningene starter i januar, og det legges opp til to ukentlige treninger. A-laget og juniorlaget samarbeider tett, og juniorene skal trene med A-laget.

Ny trener for HIL-gutta blir Frode Eriksen, som kommer fra Hallingdal FK. Der har han vært trener for juniorlaget og B-laget i 6. divisjon. Han har også vært ansvarlig for å trene de beste fra 98-årgangen i Hallingdal som et ledd i klubbens spillerutviklingsprosjekt. I tillegg til dette trente han samtidig aldersbestemte lag i Gol Idrettslag. Frode har trenerkurs fra NFF og en brennende interesse for fotball. Med seg som lagleder får han Per Ole Thorsen. Per Ole spilte tidligere på HIL, men spiller nå old-boys på Varpe.

Hele reportasjen i Varingen kan leses på pdfdenne linken.

Utskrift E-post

NFF Bredde

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot