Grasrotandel

Tipper du Lotto ? Hva med fotballtipping ? Spiller du opå Oddsen ? Eller prøver du lykken på noen av de andre spillene hos Norsk Tipping ?

Vil du støtte Hakadal IL uten at det koster deg en eneste krone ?

Med GRASROTANDELEN er det nå være enklere enn noen gang å støtte ditt lokale idrettslag. Dette er enkelt fortalt en ordning som sørger for at du kan gi din støtte til foreninger og idrettslag når du leverer tipping. Du trenger kun å si til kommisjonæren at du ønsker å støtte Hakadal Idrettslag, eventuelt oppgi vårt organisasjonsnummer: 983 951 244 når du leverer et spill. Dette går ikke ut over en eventuell gevinst – uansett om du vinner eller ikke på ditt spill vil 5 % av din spillinnsats gå uavkortet til Hakadal IL, uten at du merker det eller betaler for det.

Alternativt - hvis du har registrert ditt mobilnummer på din brukerprofil hos Norsk Tipping - kan du

sende en SMS: GRASROTANDELEN 983951244 til 2020 (gratis sms-tjeneste).

Dette er altså svært enkelt og koster deg ingen ting, men for HIL vil det være av stor betydning dersom mange vil støtte oss på denne måten. Det koster penger å drive et idrettslag, og med din støtte kan vi tilrettelegge for enda mer og bedre aktivitet for våre medlemmer.

På forhånd takk for din støtte til Hakadal Idrettslag !


Helt siden Norsk Tipping etablerte ordningen med GRASROTANDEL i 2009 har Hakadal IL vært medlem av denne flotte ordningen. Denne ble innført av Stortinget som kompensasjon for bortfall av automat- og bingoinntekter for de organisasjoner som hadde slikt, samt at det nå skulle være mulig for alle landets klubber, lag, korps, foreninger og øvrige frivillige organisasjoner å delta i delingen av overskuddet fra spill organisert av Norsk Tipping.

Du kan lese mer om GRASROTANDEL-ordningen på Norsk Tippings nettsider for dette.

For HILs statistikk som grasrotmottaker, bruk denne linken (Norsk Tipping) , klikk på Hakadal Idrettslag og deretter på Se statistikk.

Aktuelle dokumenter: pdfoppslag -- pdfstrekkode -- pdfflyer

 

Utskrift E-post

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot