Nyheter Alpingruppa

Barmarkstreningen for 2019/2020 sesongen er i gang

Jenter landscape2

Hakadal IL alpin & freeski har et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Det sportslige tilbudet vårt strekker seg fra Skileik for de aller yngste, til et omfattende treningsprogram for de som har ambisjoner om å satse på idretten via skigymnas. Uansett alder så har vi et tilbud som passer for deg – ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 996 93 860.

Barmarkstreningen er godt i gang. Vi tilbyr grunnleggende basistrening for alle som har lyst til å bli flinke på ski med fokus på koordinasjon, spenst, hurtighet og styrke. Treningen ledes av våre erfarne og dyktige trenere.

Treningsgruppene er nå i gang med trening på følgende dager:

  • U14/16(Født 2004 - 2007): Mandager, onsdager og torsdager.
  • U12 (Født 2008 / 2009): Mandager og onsdager
  • U10 (Født 2010 / 2011): Tirsdager og torsdager
  • Rekrutt (Født 2012 og yngre): Tirsdager og torsdager   

Barmarkstreningene gjennomføres primært i Varingskollen frem til høstferien. Her har vi flotte fasiliteter for variert utendørstrening. Etter høstferien vil det bli mer halltrening frem til det er mulig å trene på snø.

Ønsker du å være med på trening? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 996 93 860

Skal du bli god på ski er allsidighet avgjørende. Sommeren og høsten har vi fokus på allsidig trening med mange morsomme aktiviteter som løping, sykling, rollerblades, friidrett, turn, klatring, hinderløyper osv.

Om vinteren har vi Varingskollen som hovedbase for skitrening. Du blir god på ski og lærer å kjøre både slalom, storslalom og skicross. Vi har flere karusellrenn gjennom sesongen og også vårt eget Hakkebakke-renn med deltagere fra mange andre klubber. Vi reiser også på renn andre steder, blant annet til «verdens største barneskirenn» - Bendit Alpinfestival på Ål i Hallingdal. Velg mellom Alpin racing eller Freeski (Jibbing) med rails, hopp

I Hakadal Alpin har vi et fantastisk helårs treningstilbud i et sosialt og hyggelig miljø! Begynner du hos oss så får du venner for livet!

Utskrift E-post

FIS Alpine

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot