Nyheter Alpingruppa

Silje Amdahl starter som koordinator for Alpin Skileik

Vi har gleden av å ønske Silje Amdahl velkommen som ny leder og koordinator for Alpin Skileik i Hakadal Alpin. Silje er nyinnflyttet til Hakadal og jobber til daglig på Glitre Klinikken som ergoterapeut. Hun har tidligere vært aktiv alpinist og gått på NTG Lillehammer. Hun har tidligere trenererfaring fra Ingierkollen Rustad Slalomklubb (IRS). Vi gleder oss til å få Silje med på laget og hun har allerede tatt tak i rollen og oppgavene rundt Alpin Skileik.
Tanken er at hun skal lede instruktørteamet og koordinere aktiviteter og informasjon opp mot barn og foreldre innen Alpin Skileik.

Vi ser frem til en aktiv vinter på snø i Varingskollen i regi av Hakadal Alpin.

Med hilsen

Bjørn Erik Graff