Nyheter Alpingruppa

Klubbavtale med Torshov Sport

HIL Alpin fortsetter vårt mangeårige samarbeid med Torshov Sport. Dette innebærer at våre medlemmer får klubbrabatt på alpinutstyr (ski, støvler, staver, hjelmer/beskyttelsesutstyr, bekledning mm.) Standard klubbrabatt på disse varegruppene er 20%. For andre varegrupper gjelder butikkens tilbud.

Skibestillinger: Torshov Sport kjører i tillegg tidlig bestillinger av sesongens ski med spesialrabatter. Dette er i mai/juni hvert år. Neste mulighet for dette informeres og publiseres i april 2017.

Torshov Sport har skipark av demoski. Dette innebærer at klubbens medlemmer kan ta ut og teste demoski etter avtale. Torshov er en av svært få butikker som kan tilby dette. Tilbudet er populært og en bør bestille i forkant.

Sist men ikke minst vil klubben i løpet av høsten avholde smørekurs med SWIX. Her vil det være spesialrabatter i samarbeid med SWIX og Torshov Sport.

Hva gjør du som kunde for å få klubbrabatter på Torshov? Torshov Sport krever ikke noen form for verifisering av klubbmedlemskap hvilket innebærer at du som kunde kun forteller ved kassa at du er medlem av Hakadal Alpin.

Torshov Sport har kompetente medarbeidere og lang erfaring innen ski og alpint. Torshov Sport er primærbutikken for alpint i Stadion kjeden.

FIS Alpine