Nyheter Alpingruppa

Nytt styre i HIL Alpin

Det ekstraordinære Årsmøtet i HIL Alpin onsdag 13.april gjennomførte valg til nytt styre.

Det nye styret består av representanter fra alle treningsgrupper og dekker alle funksjoner. Vi vil oppfordre klubbens medlemmer til å ha en åpen dialog med styrets medlemmer i saker og temaer som favner interesse. Vi er valgt inn av klubbens medlemmer for å lede klubben videre.

Det nye styret består av:

Leder: Bjørn Erik Graff

Nestleder: Truls Klokkerud

Økonomiansvarlig: Rolf Martin Næss

Sportslig leder: André Hagen

Styremedlem økonomi: Åslaug Skøien Varsi

Styremedlem rekruttering: Gaute Øksne

Styremedlem: Torbjørn Seljevoll (leder for Freeski/Jibb)

Dette er en god miks av personer som har vært med i alpingruppa over mange år som ivaretar kontinuiteten, og nye personer som kommer inn med friskt mot nye tanker. Alt i alt bør dette være et handlekraftig styre som kan sørge for å lede klubben i den kommende sesongen.

FIS Alpine