Nyheter Alpingruppa

HIL Alpin/Freeski søker nye styremedlemmer

11313121 635270049937648 923562047097622795 o

HIL Alpin/Freeski er en svært aktiv gruppe i Hakadal IL. Vi drifter bl.a Alpin Skileik med mer enn 100 barn (4-7 år) Vi har videre treningsgrupper for barn/ungdom som har lyst til å stå mye på ski og ha alpint/freeski som sin hobby og fritidsaktivitet. Vi har utøvere på alle nivåer fra knøtter til utøvere som representerer Norge internasjonalt i Europa-Cup og World Cup. Vi har de seneste årene skapt fantastiske sportslige resultater, med begrensede ressurser.

Vi er en foreldredrevet gruppe som lever med nettopp foreldres engasjement som en viktig driver for aktivitet og støtte. Vi er heldige i HIL Alpin som har hatt og har dedikerte trenere som bruker mye av sin tid på å utvikle våre barn. Ved siden av dette er det viktig at vi som foreldre er villige til å ta i et tak for å støtte, planlegge, og drive klubben. Klubben har vært svært veldrevet over flere år - basert på innsats fra mange. Vi er kommet til et skifte hvor flere av de som har vært med over tid ønsker å gi over stafettpinnen til nye krefter.

Det kan ligge fantastiske muligheter for å bidra til å forme fremtiden for HIL Alpin/Freeski gjennom endringer/utvikling av Varingskollen, gjennom endringer på Elvetangen som en konsekvens av mulig ny skole/idrettshall og fasiliteter ved Hakadal Ungdomsskole.

Har du lyst til på bidra til å drive og utvikle HIL Alpin videre har vi behov for deg. Vi har ledige oppgaver som Økonomiansvarlig, Nestleder i styret og Leder for styret. Videre har vi også behov for ressurser som ansvarlig for arrangement og for informasjon/web.

Alle vet at verv i frivillige organisasjoner krever tid. Det handler ikke om møter, det handler om å skape og det handler om å drive prosesser og aktiviteter. Du bruker av fritiden din av kjærlighet til barna, du gjør det som et viktig samfunnsbidrag, du gjør det fordi det er viktig.

Nå har du muligheten - ta kontakt med valgkomitee ved Leif-Åge Sørlie på mobil: 917 61 531 eller ved leder Bjørn Erik Graff på mobil: 970 555 87, HIL Alpin/Freeski avholder årsmøte med valg onsdag 2. mars kl. 19:00, sted. Klubbhuset, Elvetangen.

Velkommen til en meningsfylt fritid.

FIS Alpine