Nyheter Alpingruppa

Enda eldre nyheter Alpin

Gaaamle nyheter fra HIL Alpin, tom. høsten 2009...

Alpin trening 7-9 år og 10-11 år

Sesongen startet med innetrening tirsdag 6. oktober kl 1800 i gymsalen på Hagen Skole - alle "gamle" og nye utøvere ble ønsket hjertelig velkommen :-). Flyers ble også delt ut på skolene i bygda. P.g.a stort fremmøte fortsetter treningene på tirsdager, men kl. 17:30 - 19:00 for 7-9 årsgruppa (født 2003 - 2001), og kl. 19:00 - 20:30 for 10-11årsgruppa (født 2000 - 1999).  

Se treningsgruppenes egen hjemmeside..

Jibbegruppa

Innetreninger starter mandag 5. oktober kl 1800 i Hakadalshallen - alle "gamle" og nye utøvere ønskes hjertelig velkommen :-)

Kontaktperson er Terje Nummedal - se forøvrig jibbegruppens egen nettside.

Hardhausen 2009

14/15års-gruppa arrangerer helga 22-23.8 den årlige, strabasiøse "Hardhausen". Tradisjonen tro har løperne kun fått beskjed om tid & sted for fremmøte, samt hva de skal medbringe av utstyr, og mange lurer nok fælt på hva de vil bli utsatt for i årets utgave av alpingruppens variant av "71 grader nord"... Trenerne og de få innvidde i foreldregruppa går nok rundt og smiler til hverandre for tiden, og ytterligere foreldre har fått i oppgave å stille som "støtteapparat" underveis, rundt om i distriktet... GUDD LØKK alle løpere :-)

Ny sesong på gang...

Da er en lang og god sommerferie så godt som tilbakelagt, og skolestart er like rundt hjørnet. Oppstart av felles barmarkstrening for de to eldste gruppene starter med det første, og høstens første skisamlinger gjennomføres første uka i september. VI ER ALTSÅ IGANG IGJEN med ny skisesong !!!

Oppdatert utstyrsreglemet er nå lagt ut under "Dokumenter" i Alpinmenyen (se "Utstyrsregler FIS").

Sommer...

Da skulle alt av forsommerens samlinger og (felles) barmarkstreninger være unnagjort, skolene har stengt dørene og folk flest er iferd med å pakke feriebagasjen for en velfortjent pust i bakken.

RIKTIG GOD SOMMER ALLE SAMMEN !

-webadmin-

Bruktmesse lør 6.6

Ref. oppslag på HILwebs førsteside; bruktmesse for alpint racingutstyr lørdag 6. juni, i Norena Presennings lokaler i Heggeveien 13A (ved Li skole).

Åpningstid 1000-1600, innlevering fredag kveld + lørdag formiddag.

Plakat HER - nærmere info kommer !  

Skilisenser / -forsikring

Ikke før er forrige sesong vel i havn og "offisielt" avsluttet, før forberedelsene til kommende sesong er igang. Flere av treningsgruppene gjennomfører skisamlinger allerede nå i mai, og det samme gjør naturligvis også våre medlemmer som går på ulike skigymnas.

Det er i denne anledning viktig å være oppmerksomme på at løpere fom. fylte 13 år bør (skal) ha gyldig skilisens/skiforsikring for å være godt dekket i fht. eventuelle skader som måtte oppstå ifm. enten skisamlinger eller barmarkstrening utover sommeren/høsten.

De fleste av våre løpere har allerede slik forsikring MEN forsikringsperioden for denne utløp nå nylig (30. april). Det vil sikkert ankomme fakturaer for fornyelse av forsikringen, men nødvendigvis ikke tidsnok for feks. samlingene i Kr.Himmelfartshelgen.

Vennligst sett dere derfor inn i NSFs informasjonsside for dette, og vurdér om dere bør innbetale på forskudd (ref. krav om at premie skal være betalt for at forsikringen skal være gyldig.

Sesongavslutning HIL Alpin 28.4

Felles avslutningsmarkering for sesongen 2008-2009 - TIRSdag 28. april klokka 1830 - på Hakadal Ungdomsskole.

Programmet er som det pleier; "boller & brus", kaker & kaffe, taler & skryt og ikke minst diverse premiering for vinterens klubbmesterskap mm.

VEL MØTT !

Klubbmesterskapet 2. april

Resultatene fra årets klubbmesterskap i SSL er nå tilgjengelige: -

10 år og yngre (urangert) -

11 år og eldre (rangert)

FIS-rennene 4-5. april

Da er det kun timer igjen til det braker løs for vårt siste renn-arrangement i Varingskollen denne sesongen !  Vi er fortsatt litt short på bemanning (spesielt bakkemannskaper) så vi vil sette umåtelig stor pris på alle som måtte melde seg til tjeneste !

Det er dessuten påmeldt mer enn ti landsslagsløpere ("alle" utenom Aksel) så her blir det fullt trøkk !! Det er forresten varslet at disse vil ligge og trene i Varingskollen imorgen fredag (blir vel da på dagtid)...

Resultatene er å finne på FISweb

Latest news fra Mo i Rana (AL)

Søn 29.3: SL idag: Doffen 13 (av 104), Madde 23, Rebekka 39 (av 79). Da er konkurransene vel overstått, og løperne har en laaang retur foran seg, avgang fra Mo med nattoget klokka 00:15 i kveld...

Lør 28.3: SSL idag: Doffen 18 (av 105, hadde et uhell underveis i 2.omg), Rebekka 24, Madde 60 (av 80)

Fre 27.3: Flotte resultater fra dagens SG-renn: Doffen nr. 5 (av 105!), Madeleine nr. 21 (!) og Rebekka 31 (av 80). VI GRATULERER !

Tor 26.3: Utrolig bra kjøring på dagens SG-trening; Doffen var NEST BEST i gutteklassen, Rebekka 18. best i jenteklassen, Madeleine 36. Nå gjelder det bare å holde hodet kaldt IMORGEN, når det virkelig gjelder...

Direktelinker til resultatlister:

SG-trening (torsdag) | SG (fredag) | SSL (lørdag) | SL (søndag)

Artikkel i Varingen

Klubbmesterskap SSL 2.4

Vi arrangerer Klubbmesterskap i SSL torsdag

2. april i Olaløypa for alle alpinister som er komfortable med portkjøring i Ola.

Alle VOKSNE oppfordres til å børste støvet av gamle kunster (og gammelt utstyr...) - spesielt damene er velkomne, ikke minst dere som har deltatt på "mamma-skikurset" ila. vinteren :-) .

Invitasjon HER - se forøvrig Arrangements-siden vår for info.

Oppdatering AL

3 spente og og forventningsfulle HIL-løpere reiste med nattoget fra Oslo via Trondheim til Mo i Rana sent tirsdag kveld. Lett kaotisk avreise, da det var store mengder ski og øvrig bagasje som skulle med (løpere og mye foreldre fra både Oslo og Akershus skikretser, samt Hedmark), og NSB hadde "glemt" å koble på en egen godsvogn på toget som avtalt... Resultatet var at halve restaurantvogna ble fylt opp med ski, og særdeles trange forhold i sovekupéene pga. svære bager etc. som måtte tas med dit... Ingen sure miner for det :-) Ankomst Mo på onsdag ca. 1500.

Følg med på nettsidene til Rana Slalåmklubb for resultater ol - programmet for arrangementet finnes HER.

Direktelinker til resultater: SG-trening (torsdag) | SG (fredag) | SSL (lørdag) | SL (søndag)

3 av våre løpere med i AL

Mens 14-15år er travelt opptatt med HL på Bjorli, har vi akkurat fått melding fra Akershus Skikrets om at Madeleine Adolfsen (som stod på reservelista) også er tatt ut på kretsens lag til AL (Alpin Landsfinale / Telenorlekene) for 12-13år i Mo i Rana 25-29. mars !

Det er da tre HIL-løpere med i AL - Kristoffer "Doffen" Haugland og Rebekka Stenersen var direkte kvalifisert fra tidligere.

Vi ønsker alle LYKKE TIL med konkurransene :-)

Telenorkarusellen, Hakkebakken

Da er siste av vinterens tre renn i Telenorkarusellen avviklet.

Fullstendig resutatliste (for alle tre rennene) finnes HER samt under Arrangementer i Alpin-menyen – FLOTT INNSATS av mange entusiastiske småalpinister !

Flott 11.plass til Vilde i HL !

Etter en tung start i første rennet i årets HL (SSL), gjorde Vilde Sørlie Paulsen en svært god figur i tirsdagens SL-renn og tok en super 11-plass i et meget sterkt startfelt - vi GRATULERER !!!

Også Julie Bratt Grøtterud fikk en flott plassering med 21.plass. Gutta sliter litt mer, men så er også konkurransen særdeles tøff, med vesentlig flere deltakere og ordentlige tøffinger i toppen... John Magne Melbye ble beste HIL-løper i gutteklassen, med en 30.plass. Resultatlister HER

5 av våre løpere med i HL

Begge våre 14/15-løpere som stod på reservelista (Julie og John Magne) kom med i mesterskapet, så når konkurransene starter imorgen mandag 16.3 stiller hele 5 løpere fra Hakadal Alpin på startstreken !

Vi ønsker dem lykke til alle sammen - med SSL mandag, SL tirsdag, DH lørdag og SG søndag. Onsdag-fredag er det fartstrening som står på programmet.

Resultater finnes fortløpende HER - ytterligere info på arrangementets hovedside http://www.hovedlandsrenn.org/

Flott dekning i Varingen etter kvalikhelga !

Utrolig fine artikler i Varingen 11.3 - både førsteside (m/fargebilde) og forøvrig - se samtidig vår nye side "Mediedekning" i Alpinmenyen !

Uttak til Alpin Landsfinale (Telenorlekene) og Hovedlandsrennet

Akershus Skikrets sitt uttak til AL og HL er nå gjort og finnes HER.

I 12-13årsklassen gratulerer vi Rebekka Stenersen og Kristoffer "Doffen" Haugland med uttaket - Madeleine Adolfsen ligger på 3. reserveplass og har dermed også en mulighet i tilfelle Akershus får tildelt ekstrakvote eller noen uttatte skulle trekke seg. Renninfo

I 14-15årsklassen gratulerer vi Vilde Sørlie Paulsen, Espen Måløy og Simen Klatran med uttaket - her ligger Julie Bratt Grøtterud og John Magne Melby på hhv. 1. og 3. reserveplass så også her er ikke toget gått  riktig ennå :-) Renninfo

Kvalikrenn i Olaløypa 7-8.3

Mye (alt ?) er nå klart for helgens kvalik-helg i Varingskollen.

Lørdag er det SSL-kvalik for 12-13åringene (Alpin Landsfinale i Mo i Rana 27-29.3), søndag for 14-15åringene (LF på Bjorli 16-22.3).

RESULTATER: 12-13 år | 14-15 år | tider prøvekjørere

Se for øvrig siden Arrangementer i Alpin-menyen for info om alle våre renn J

Smørekurs med SWIX 5.3

Etter diverse forespørsler har vi nå fått organisert et kurs i smøring, prepping og vedlikehold av alpinski. Kurset holdes av en representant for SWIX Norge – Per Olav Tangen – TORSdag 5. mars kl. 1700-1900 i sekretariatet i Varingskollen (nederst i Olaløypa).

Kurset er åpent for alle i foreldregruppa (samtlige treningsgrupper!), og vi oppfordrer spesielt dere som er nye i miljøet til å få med seg denne fine anledningen til å lære seg basic kunnskap og ferdigheter innenfor ”skipreppingens edle kunst” (det er slet ikke så komplisert og vanskelig som mange innbiller seg !).

Det vil være anledning til å bestille alt ”som trengs” av smøring, verktøy og annet utstyr ifm. Kurskvelden, til meget fordelaktige priser !

For de som ikke kan vente til denne kvelden (eller ikke har anledning til å møte) kan anbefales et besøk på www.swixschool.no hvor man vil finne mye nyttig info samt demo-videoer.

VEL MØTT !

Årsmøte 23.2

Alpingruppas årsmøte avholdes MANdag 23. februar kl. 1930 i sekreteriatet – INNKALLING

Oppdatering: årsmøteprotokoll samt årsberetning er nå tilgjengelig under ”Dokumenter” i Alpinmenyen.

Trening i Varingskollen i vinterferien

Som annonsert via foreldrekontaktene kjører vi både morgen- og ettermiddagsøkter i Varingskollen hverdagene i vinterferien, for alle som har lyst og anledning. Rundt 20 løpere har vært ”påmeldt”, og fått bra utbytte av dette opplegget !

Treningsplan: - Man 0730-1000 SG, 1730-2000 SSL - Tir 0730-1000 SG, 1730-2000 Frikjøring SL - Ons 0730-1000 SSL, 1730-2000 SSL - Tor 0730-1000 SSL, 1730-2000 SL (Hakkebakken) - Fre 0730-1000 SG, 1100-1300 SL

Resultater fra tidtaking: mandag morgen (SG) – tirsdag morgen (SG) – onsdag morgen (SSL) ingen timing – torsdag (SSL) ingen timing.

Flott innsats av våre yngste løpere !

To av gutta i ”Team X” (7-9årsgruppa) representerte HIL Alpin i Disney DVD-cup i Lommedalen lørdag 14.2 og gjorde god figur !

Krydsby-bakken byr på både bratte og flate partier, og en traversert løype satte utøverne på større prøver enn de er vante med hjemmefra. Speakeren ble raskt oppmerksom Hakadalsgutter - Jonas Buer og Magnus Sande Graff - som tydeligvis hadde dårlig tid...

Resultater finner dere HER

Klubbmesterskap SL 12.2

Vi arrangerer Klubbmesterskap i SL torsdag 12.2 i Olaløypa for alle alpinister som er komfortable med portkjøring i Ola, INKLUSIVE voksne. SSL-KM går av stabelen i mars (se Arrangements-siden).

Tidsplan: påmelding i sekreteriatet 1730-1845, besiktigelse ca. 1800-1830, start 1. omgang ca. 1845

Vi fyrer grillen (!) og selger overliggende pølser etc. etter helgas kansellerte FIS-renn til hyggelige priser. Ta middagen i Ola denne dagen !

RESULTATER: 10 år og yngre (urangert) – 11 år og eldre (rangert). Premiering til våren, ifm. sesongavslutningen.

Årsmøte i Alpin-gruppa mandag 23. februar

Ordinært årsmøte i Alpingruppa avholdes i år mandag 23.februar kl. 19:00 i sekretariatet i Varingskollen.

SG-kvalik 12/13år i Trysil 7. -8. februar

Påmeldingen (www.paamelding.no) er stengt og startlister er trukket. De ligger på vår arrangementsside. På siden ligger også program for helgen. Resultatlister blir også lagt ut på denne siden.

Mer mamma-skikurs !

For å dekke en gledelig stor etterspørsel etter dette nye tilbudet, har Linda Amundsen tilbudt seg å kjøre flere slike tilpassede kurs, og vi håper naturlig nok på god oppslutning i foreldregruppa.

Oppstart med en teorikveld onsdag 11. februar, deretter 7 onsdagskvelder på ski, 90 minutters "timer". Påmelding til Linda (976 99 023 - epost) innen 10.2, kurspris 1200,- Ved fulltegning gjelder prinsippet "førstemann til mølla" !

Se den nye INFO-FLYEREN - benytt denne muligheten og MELD DERE PÅ folkens !!!

SG-kvalik i Wyller 31. 1

Både 12-13 og 14-15 årsklassene kjørte kvalikrenn til hhv. AL og HL i Wyllerløypa 31. januar.

Flere av våre løpere oppnådde flotte plasseringer og kvalik-poeng; Kristoffer "Doffen" Haugland fikk 3.plass i 12-13, Madeleine Adolfsen og Rebekka Stenersen 12. og 13. plasser (7. og 8. blant Akershusløperne).

I 14-15 år er det skarpere konkurranse, men også her fikk våre løpere gode plasseringer; Vilde Sørlie Paulsen 11.plass, Julie Bratt Grøtterud 13. Gutteklassen er det høyt nivå og tett i toppen, John Magne Melbye kjørte offensivt og ble her nummer 17, Espen Måløy og Simen Klatran hhv. 25 og 30.

Hakkebakkerennet

Påmeldingen (www.paamelding.no) er nå stengt, rundt 80 deltakere er registrert.

> Deltakerliste (klubbvis) | Startliste

RESULTATLISTER: 10 år og yngre (urangert) - 11 år (rangert)


SG-kvalik 12/13år i Trysil 7-8. 2

 

HIL Alpin stiller med noe funksjonærer (tidtaking) og står formelt som teknisk arrangør av det terminfestede AL-kvalikrennet i Trysil søndag 8. februar.

I tillegg arrangeres det et "vanlig" (regionalt) SG-renn dagen før, hvor resultatene blir gjeldende som kvalik i tilfelle søndagens renn ikke skulle la seg gjennomføre.

Renninnbydelser til de respektive rennene her (reg.renn) og her (kvalik).

 

Resultater Telenorkarusell 22.1

Resultatliste for det første av tre renn i vinterens Telenorkarusell finner du HER (samt på Arrangementssiden).

 

Hakkebakkerennet 2009 søn 1.2

 

Vi arrangerer det tradisjonsrike Hakkebakkerennet for de yngste årsklassene søndag 1. februar.

 

Renn-invitasjon HER - se forøvrig også vår Arrangements-side for oppdatert oversikt for klubbens arrangementer utover vinteren...

 

Ekstra kvalik-renn (SSL 12-13år) i Kollen kansellert

 

Det blir allikevel ikke noe av det ekstra rennet i Olaløypa 25.1 som nylig ble annonsert (flyttet fra Lommedalen (Krydsby) pga. snømangel).

 

Det er avgjort at rennet blir flyttet til 1. mars i Lommedalen (Krydsby)

 

Telenorkarusell i Hakkebakken

 

Vi arrangerer tre karusellrenn for de yngste årsklassene (tom. 12 år) i Hakkebakken utover vinteren.

 

Renn-invitasjon HER - se forøvrig også vår Arrangements-side for full oversikt kommende vinter...

 

Skiskolen

 

Alpinkursene starter 13. og 14. januar - påmeldingen til disse holdes åpen tom. søndag 11.1 Det har som ventet vært meget stor etterspørsel, og det er bare noen få plasser igjen på enkelte partier.

 

Tom Erik representerer i Europa !

 

Tom Erik Kristiansen fra Hakadal er tatt ut til å kjøre FIS-renn i storslalåm og slalåm i mellom-Europa i januar.

 

Les mer i Varingen

 

Straks JUL !

 

- Julehilsen fra styret ligger

HER

 

Seier i Hemsedal til Anders Nummedal !

 

Anders Nummedal deltok i "Blåparken Open" i Hemsedal helga 12-13. desember. Det var med totalt 70 deltagere i konkurransen hvor det var delt inn i klasser på Snowboard og Ski/jibbing med gutter 10-12 år og 13-15 år.

 

Anders vant sin klasse ski/jibbing gutter 10-12 år !

 

Bilder og resultater fra arrangementet:

 

- Anders i finalen, kult! - Vinner'n av klasse 10-12 år sammen med støtteapparatet.... - Store deler av ”Team Nummis”

 

Fulltegnet mamma-skikurs !

 

Dette var tydeligvis en etterlengtet anledning for "mødrene" i foreldregruppa til å få litt opplæring, kurset ble fulltegnet på kort tid !!! Det ryktes at det kan bli mulighet for flere partier hvis det er etterspørsel, så MELD FRA til Linda !

 

Kanskje vi skulle integrert også denne type kurs i SKISKOLEN ?

 

Mamma-skikurs !

 

Endelig, etter flere års "tenking" har vi nå fått organisert et eget skikurs for "mammaene" i alpingruppa !

 

Linda Amundsen har sagt seg villig til å kjøre et slikt skreddersydd kurs, og vi håper naturligvis på stor oppslutning i foreldregruppa.

 

Oppstart med en teorikveld 26.november, deretter 7 kvelder på ski. Påmelding innen 26.11, kurspris 1200,-

 

Se info-flyeren vi har laget i denne anledning - og MELD DERE PÅ folkens !!!

 

Jibbegruppe

 

Alpingruppas nyskapning denne høsten - Jibbegruppa - er godt igang med innetrening. Emil Øygard er primus motor, og det ryktes om stort fremmøte av fremadstormende unge twintip'ere !

 

Følg med på Jibbegruppens nettside, i Alpin-menyen :-)

 

Handlekveld på Torshov Sport 18.11

 

Vår  hovedleverandør Torshov Sport arrangerer handlekveld for klubbens medlemmer tirsdag 18. november i butikken i Vogts gate på Torshov, klokken 1800 til 2000.

 

Se flyeren for info, og benytt sjansen til å gjøre noen ordentlige pris-klipp nå før vintersesongen starter for alvor !

 

30.10.08 Ragnar

 

Bruktmessa

 

Det er nokså slunken påmelding til "funksjonærkorpset" som trengs for å få avviklet messa vår uten at en hard kjerne med folk (som alltid stiller opp) skal brenne seg helt ut. Det er gått ut epost til alle foreldregrupper med oppfordring om å melde seg til tjeneste - VENNLIGST RESPONDER PÅ SLIKE MELDINGER, også om dere ikke har anledning !

 

Denne type arrangementer er avgjørende for at alpingruppens inntekter opprettholdes, og derved at den enkelte løpers kostnader (les: treningsavgifter) kan holdes på et noenlunde edruelig nivå...

 

Barmarksfest

 

Den etterhvert tradisjonsrike Barmarksfesten for alpingruppens foreldre, trenere og støtteapparat avvikles også i år samme helga som Bruktmessa, på klubbhuset.

 

I år er det faktisk 5års-jubileum for denne sosiale hæppeningen, og vi håper på stormende jubel og stinn brakke...

 

Se invitasjonen HER - MELD DERE PÅ - hurtigsvarspremien er nok forlengst gått...

 

Juvass

 

Treningsgruppene 12-13 år og 14-15 år drar til helga på Juvass for høstens siste samling der før de stenger for vinteren. 12-13 års gruppa drar på torsdag og 14 - 15 års gruppa drar på fredag. For begge gruppene blir det en ren SSL samling.

 

Hintertux

 

Vår 14/15 års gruppe er i Hintertux (Østerrike) i 14 dager ifm. høstferien, og her er et lite reisebrev.

 

Reisebrev nr. 2 finnes her

 

Juvass

 

Treningsgruppene 12-13 år og FIS tilbrakte første del av høstferien på Juvass-breen for å få snø under skiene. Avreise fredag 26.9 og det var fine forhold bortsett fra første dagen (lørdag) da det blåste "storm" og fjellet var stengt. FIS-gruppa dro da på grottevandring, 12-13 årsgruppa tok en "fjelltur".

 

De eldste bodde på Raubergstulen, de yngste på Storhaugen nede i dalen. Retur onsdag 1.10 (med en innlagt solid stopp på McDonalds på Lillehammer)...

 

Fullt kjør med sesongforberedelsene !

 

Kommende helg 12-14.9 befinner de tre eldste gruppene seg på Juvass for høstens første skisamling, 14-15 år og 12-13 år reiser oppover på torsdag for tre dager på ski, mens juniorene (FIS-løperne) reiser fredag.

 

Værmeldingen ser lovende ut, så dette blir forhåpentligvis en fin tur !

 

Ferieperioden er over :-)

 

- og mange av utøverne våre er forlengst igang med "høstsemesteret"...

 

Denne uka (11-15.8) kjører 14-15 år "barmarksuke" på Toppidrettsenteret. Førstkommende helg 15-17.8 reiser 12-13 år på fjelltur, planen er å gå Besseggen en gang eller to... Helga etter (22-24.8) drar de yngste FIS-løperne (16-17 år) til Juvass for å få børstet sommergrusen av skiutstyret...

 

"Takk for i år" og riktig GOD SOMMER til alle !!!

 

Se årets sommerhilsen fra styret.

 

Flere på samling på Juvass

 

Madeleine Adolfsen og Didrik Langmoen Nilsen fra 12-13årsgruppa deltok på skisamling på Juvass i uke 26.

 

Vilde på "landslagssamling"

 

Vilde Sørlie Paulsen (14-15 år) er tatt ut til å få delta på NSFs Ungdomssamling på Juvass 30. mai til 6. juni ! Hovedtrener er Rolle Johansson som er kjent for de fleste fra Kjus Rennskole på Hafjell.

 

Treningen igang for kommende sesong...

 

For løperne i begge de eldste aldersbestemte treningsgruppene våre er barmarkstreningen for kommende sesong godt igang. 14-15 år trener 3 ganger i uka (!) frem til sommeren, 12-13 år 1 gang i uka. For FIS-løperne våre går det mest i egentrening for tiden.

 

Trenerkabalen for kommende sesong

 

Trener- og lederteamene for 12-13 år, 14-15 år og FIS-gruppa er nå på plass, se treningsgruppe-oversikten for nærmere informasjon.

 

Årets sommertilbud på racingutstyr fra Torshov Sport

 

Neste års kolleksjon av racing ski og bindinger er nå på plass hos vår hovedleverandør Torshov Sport, og alt er klart for utlån/testing og bestilling. Her er det mye penger å spare på å være tidlig ute! Skiene er tilgjengelige for testing, så det er bare å ta kontakt for reservasjoner. Bestillingsskjema finnes her - prisene er gjeldende til og med 1. Juni 2008.

 

Hilsen Sven, Håvard, Espen, Kenneth, Martin og Aleksander på Torshov Sport.

 

Kvalik.renn i Varingskollen

 

Alpingruppa gjennomførte to knallfine kvalik.renn sist helg ! Vi fikk overstrømmende gode tilbakemeldinger fra både gjestende løpere/foreldre/trenere, teknisk delegert (TD) m.fl. TUSEN TAKK til alle støttespillere som stilte opp som funksjonærer - uten deres innsats hadde vi ikke fått til dette !

 

Resultatlister finnes her.

 

For info om andre renn etc. se menypunkt "Arrangementer" under "Alpin" i menyen til venstre.

 

Telenor-karusellen

 

Resultatliste finnes HER

 

Årsmøte

 

Alpingruppens årsmøte planlegges avholdt onsdag 27. februar (uka etter vinterferien)

 

Klubbmesterskap

 

Årets klubbmesterskap er nå plottet inn i arrangementskalenderen; - SL mandag 4. februar - SSL fredag 4. april, høyst sannsynlig med påfølgende afterski (for det voksne støtteapparatet)

 

Super deltakelse i Åsliafarten 13.2 !

 

 

Hakadal Alpin stilte med utrolig mange deltakere til dette tradisjonsrike rennet i Åslia - hele 39 (!!) av klubbens løpere stilte til start sist søndag, hvorav 11 bare fra "Team Amundsen" (11-12årsgruppa).

 

Resultatmessig fikk våre løpere tre klasseseiere og massevis av flotte plasseringer forøvrig, resultatlister finnes under "Resultatlister og info" i Alpinmenyen !

 

For flere bilder fra Åsliafarten klikk her !

 

3 Telenorkarusell-renn i Hakkebakken i vinter !

 

Vi har nylig fått tildelt 3 såkalte Telenorkarusellrenn av Skiforbundet, som vil skape liv og røre i Hakkebakken ! Ifm. disse rennene får klubben startnumre, målseil og diverse annet arrangements-materiell, i tillegg til fine premier til alle deltakere. Datoene for rennene er 24. januar, 14. februar og 13. mars - torsdager alle tre. Disse rennene kommer i tillegg til det tradisjonelle Hakkebakkerennet søndag 3. februar. Informasjon om Telenorkarusellen finnes her.

 

Lagersalg hos InterPlaza 20-21.11

 

Mulighet for å handle vinterbekledning til gunstige priser - tirsdag ettermiddag, onsdag hele dagen !

 

Handlekveld for HILs medlemmer hos Torshov Sport tirsdag 27.11 1800-2000

 

Kjempemulighet for å få supplert lageret med vinterutstyr rett får vinteren setter inn evt. skaffet seg julegaver; 40-60% rabatt på fjorårsmodeller, forøvrig min. 20% på alt i butikken...

 

Fra invitasjonen (plakat her):

 

Som samarbeidspartner med Hakadal IL inviterer vi deg og din familie til handlekveld i vår butikk i Vogtsgate 47. Vinteren er i full gang hos Torshov Sport, og butikken er full av spennende nytt vinterutstyr og bekledning. Stort utvalg av klær og ski til barna ! Representanter fra våre leverandører og trenere fra Hakadal Alpin, vil være til stede denne kvelden for på best mulig måte kunne veilede dere i valg av riktig utstyr for kommende vinter. Benytt sjansen til å gjøre gode kjøp før vinteren for alvor setter inn !

 

NM (uoffisielt) for 12-åringer til Hakadal IL, Alpin

 

Sakset fra en hyggelig pressemelding fra Norges Skiforbund nylig:

 

ALPINT HOVEDRENN FOR 12-ÅRINGER 2008

 

NSF/AK har tildelt Alpint Hovedrenn for 12-åringer til Oslo og Akershus skikretser med Ingierkollen SK og Hakadal IL som arrangørerer. Arrangementet finner sted helgen 29.-30.mars 2008 Øvelser: - Storslalåm lørdag 29.mars i Varingskollen, Hakadal - Slalåm søndag 30.mars i Ingierkollen, Kolbotn

 

Dette blir et stort rennarrangement med potensielt svært mange deltakere, som dermed vil kreve et stort antall funksjonærer - herved en oppfordring til alle idrettslagets medlemmer om å melde seg til tjeneste !

"Åpen hall" i Hakadalshallen

 

I samarbeid med Frivillighetssentralen inviterer Hakadal IL nå all ungdom mellom 13 og 17 år til å benytte seg av dette nye tilbudet på tirsdager mellom 20:00 og 21:30 !

 

Se dette informasjons-notatet for nærmere opplysninger.

 

Annonserings-systemet er nå oppe og kjører igjen !

 

Etter lengre tid ute av drift er nå klubbens "annonsesystem" i drift igjen, til fri avbenyttelse for våre medlemmer.

 

Dette finnes ved å klikke på menyen "Kjøp, salg & bytte" til høyre i topp-banneret på nettsidene, rett under logoen til Torshov Sport. Her vil det bl.a. være mulighet for å legge inn egne annonser for de som måtte ha utstyr de ønsker å selge, kjøpe eller bytte.

 

Direkte link forøvrig her :-)

 

 

 

Skimesse 20-21. oktober

 

Den årvisse "bruktmessa" er i år berammet til helga 20-21. oktober.

 

Opplegget blir noe endret i forhold til tidligere, da det i denne gangen vil være mer fokus på salg av nytt utstyr enn tidligere, da klubbens nye hovedleverandør Torshov Sport stiller med store mengder ski, skipakker og annet utstyr tilpasset de yngste.

 

I tillegg til ski og tilbehør vil det være et omfattende tilbud av ski- og vintertekstiler fra samme leverandør - alt til særdeles gunstige priser. Blant annet store deler av kommende vinters kolleksjon fra Phenix.

 

Kafé har vi forresten også !

 

Sted: Samfunnsalen, Nittedal Ungdomsskole (gymsalen).

 

Tidsplan: - fre 19.10: Innlevering av utstyr 1830-2000. - lør 20.10: Innlevering og salg 1000-1600. - søn 21.10: Salg 1400-1600 - oppgjør/henting usolgt materiell frem til 1630.

 

 Plakat: HER

 

 Alpingruppa

 

 

Smøre- og preppekurs med SWIX

 

 

Som tidligere annonsert via epost til alle treningsgruppene i HIL Alpin blir det arrangert kurs i SMØRING, PREPARERING og BEHANDLING av alpint skiutstyr onsdag 17.10.

 

Vi er så priviligerte at vi har klart å slå kloa i kanskje norges fremste på dette området, nemlig Paul som er sjefs-smører i Swix Norge ! Han vil kjøre et tilpasset opplegg for oss i alpinmiljøet i Hakadal, med fokus på de grunnleggende, enkle tingene som alle "må" kunne og vite om for oss med barn som ønsker å drive aktivt med alpint.

 

Kurset vil bestå av både teoretisk informasjon og praktisk, hands-on demonstrasjon.

 

Som en oppkjøring til arrangementet kan sterkt anbefales å se gjennom den informasjon og opplæringsmateriell som finnes på Swix sine internettsider - spesielt anbefales en tur innom videoen(e) i SwixSchool  !

 

Merk at deltakelse forutsetter forhåndspåmelding til sportslig leder André Hagen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) da det er noe begrenset plass til rådighet. VÆR RASK da det allerede er over 20 påmeldte...

 

Det vil forøvrig være mulighet for å bestille utstyr ifm. dette kurset, til sterkt rabattterte priser.

 

 

Tid & sted: Onsdag 17.10 kl 18:30 på Hakadal Ungdomsskole - antatt varighet 2 timer.

Har du lyst til å trene alpint ?

 

HIL Alpin inviterer til informasjonskveld for nye og etablerte utøvere. Vi starter opp trening for de yngre gruppene i løpet av september og vil informere om treningstilbud, treningsgrupper, utstyr, kostnader og sosiale aktiviteter. Tid og sted: Torsdag 30. august klokken 19:00 på klubbhuset i Hakadal.

 

Sommertilbud fra Torshov Sport

 

Hakadal IL har gjennom Torshov Sport inngått en avtale med Puma som leverandør av tekstiler og bl.a fått klubbdress til Hakadal IL som er gjeldende fra 1.8.2007. 

 

Vedlagt finnes et spesielt sommertilbud til alle våre medlemmer endel treningsutstyr - dette kan bestilles gjennom trenere i Hakadal IL som foretar en samlet bestilling hos leverandøren.

 

Tilbudet er gjeldende t.o.m. Bygdeturneringen 25-26.august.

 

Avtale inngått med ny hovedleverandør av utstyr til idrettslaget

 

Hakadal IL v/hovedstyret har nylig inngått et samarbeid med Torshov Sport AS som gir idrettslaget og undergrupper en meget god avtale på kjøp av utstyr til klubben samt til den enkelte utøver gjennom medlemskapet i HIL.

 

Hovedstyret har vurdert tilbud fra 3 ulike utstyrsleverandører i prosessen, og har kommet fram til at Torshov Sport totalt sett har det beste tilbudet for idrettslaget.

 

Avtalen gjelder fram til desember 2010 og er bindende for alle undergrupper i Hakadal IL.

 

Viktig: alle innkjøp til Hakadal IL skal fra 1.8.2007 gjøres hos Torshov Sport.

 

Gjeldende rabatter:

 

·        Ved felles, større innkjøp til klubben gjelder 30 % rabatt på veil. utsalgspris. Rabatten gjelder ved kjøp av klubbrelatert utstyr.

 

·        Generelle betingelser til klubben vil være 15-20 % på veil. priser på alle varer unntatt fiskeutstyr (her gis 10 %).

 

Utover dette vil Hakadal IL sine medlemmer få spesialtilbud i forkant av sesonger til f.eks alpint, fotball, langrenn ol.

 

Styret oppfordrer alle medlemmer og familier om å sjekke ut Torshov Sport sitt tilbud til Hakadal IL !

 

Link: www.torshovsport.no

 

 

 

Utskrift E-post

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot