Nyheter Alpingruppa

HIL Alpin - klubbkveld 13. oktober

HIL Alpin ønsker alle medlemmer velkommen til klubbkveld tirsdag 13. oktober kl 18:00 - 20:00.

Sted: Hakadal Ungdomsskole, Aulaen.

Se pdfinvitasjon

Spesiell gjest - Ketil Andre Aamodt

.

Kjetil André Aamodt (født 2. september 1971 i Oslo) er en norsk programleder i NRK-sporten og tidligere alpinist.
Han har flere medaljer fra internasjonale mesterskap enn noen annen alpinist. Han har tyve mesterskapsmedaljer (VM- og OL-medaljer),
derav fire OL-gull og fem VM-gull og er en av kun fem mannlige alpinister med verdenscupseire i alle fem disipliner.
Denne enestående medaljesamlingen er utstilt på Norges Olympiske Museum i Lillehammer.
I sesongen 1993/1994 vant Aamodt verdenscupen i alpint sammenlagt. (Kilde: Wikipedia)

FIS Alpine