Nyheter Alpingruppa

Skimesse med bruktsalg 2014

23-26. oktober inviterer Hakadal IL Alpin med samarbeidspartnere til Romerikes største Skimesse med bruktsalg. Her finner du alt av alpinutstyr (twintip, topptur, løssnø, all mountain, racing), en del langrenn og nordisk, samt masse innen bekledning fra flere ledende merkevarer. Vi kan nevne undertøy, treningstøy og alle lag fra Odlo, samt en spennende ny aktør i Norge, Under Armour som er meget "HOT" i USA. Vi har med oss Shred og Slytech som leverer hjelmer, briller og beskyttelse. De har bl.a. Ted Ligety og Tom Wallish på laget. Majesty med sine fantastiske håndlagede ski er med oss også i år. Perfekte modeller for hele fjellet og i parken. Vi har mye demoski og støvler fra Nordica og Scott til fantastiske priser. Vi får også inn flere varepartier hvor vi kan ha messepriser du ellers ikke finner maken til.

I tillegg til dette har vi masse barneski i lengder fra 90 cm og oppover. Vi satser i år på å ha mer ski i lengder 140 cm - 165 cm for junior og damer.

Messen er i hallen ved Bjertnes Videregående Skole, ved Mosenteret, Nittedal. Dette er anledningen for å tømme garasje og boder for skiutstyr og samtidig gjøre en meget, meget hyggelig handel.

Innlevering, prisfastsettelse og salg foregår på følgende steder og tider:

• Torsdag 23. oktober kl. 17:00 - 20:00 Mosenteret, (Innlevering og prisfastsettelse av utstyr)
  • Fredag 24. oktober kl. 17:00 - 21:00 Bjertneshallen, Bjertnes VGS (Salg og innlevering/prisfastsettelse av utstyr)
  • Lørdag 25. oktober kl. 10:00 - 17:00 Bjertneshallen, Bjertnes VGS (Salg) (innlevering/prisfastsettelse av utstyr frem til kl. 13)
  • Søndag 26. oktober kl. 11:00 - 15:00 Bjertneshallen, Bjertnes VGS (Salg, ingen innlevering)
  • Søndag 26. oktober kl. 15:15 -16:30 Bjertneshallen, Bjertnes VGS (Utlevering av usolgte varer)

Se banner:

HIL Alpin skimesse 2014 banner