Nyheter Alpingruppa

Velkommen til nye alpinister

Torsdag 9. oktober (uke 41) starter vi opp med Rekrutt trening i Hakadal IL Alpin. Trening vil foregå på Hagen Skole, Hakadal torsdager kl 17:30 – 19:00.

Rekrutt er treningstilbud for barn født i 2006, 2007, 2008 og 2009.

HI Alpin - rekruttering

Vi trener inne en gang per uke frem til skiføret er på plass i Varingskollen. På snø vil treningene være tirsdager og torsdager kl 17:30 – 19:00 i Hakkebakken, Varingskollen.

Målet vårt er å skape skiglede gjennom mestring. Vi har fokus på grunnleggende skiteknikk. Vi har erfarne trenere som kan jobbe med barn. Treningstilbudet er for de som har lyst til å bli bedre på ski og har noe grunnleggende ferdigheter.

Tilbudet omfatter:

• Trening inne 1 gang per uke på Hagen Skole (oktober, november)
  • Skitrening i Varingskollen 2 ganger per uke (desember, januar, februar, mars, april)
  • 3 stk. Telenor karusellrenn i Hakkebakken

Utover dette arrangerer vi sosiale aktiviteter som skisamling i Varingskollen, pizzakveld mm.

Pris:

Treningsavgift = kr. 2.000,-, medlemskap i Hakadal IL kr. 200,-

Sesongkort i Varingskollen og eventuell deltakelse på Hakkebakkerennet kommer i tillegg

Påmelding

Har du lyst til å være med, meld deg på via epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Innmelding i Hakadal IL gjøres via webskjema på http://medlem.hakadal-il.no

For ytterligere informasjon se pdfHIL_Alpin_-_rekruttering_2014.pdf, eller du kan ringe leder i HIL Alpin Bjørn Erik Graff på tlf 970 555 87.

FIS Alpine