Nyheter Alpingruppa

Hardhausen for 4. gang

Hakadal IL Alpin arrangerer Hardhausen 2014 - 23-24. august (lørdag/søndag)

hardhausen 2013

Også i år er dette markeringen for at sommerferien er slutt - en sammenhengende barmarksamling over 32 timer fra lørdag til søndag. Det blir satt sammen lag på tvers av klubber og aldersklasser, og det kåres selvfølgelig et vinnerlag.

Utøverne vil bli utfordret mentalt, intellektuelt, fysisk, evne til løsningsorientering samt lagspill. Å kunne presse grenser er nøkkelord! Deltagerne overnatter i Lavvo’er, lærer andre utøvere å kjenne og bygger vennskap på tvers av klubbene.

Det vil bli aktiviteter som bl.a. sykling, rollerblading, padling og bading for å nevne noe.

Stikkord: gøy, slitsomt, fysisk, spennende, tungt, sosialt, mentalt, samhold, koordinasjon, utholdenhet...

Nødvendig utstyr: Sykkel, sykkelutstyr, rollerblades med staver, hjelm, sovepose og liggeunderlag, treningstøy, badetøy, løpesko, overnattingsutstyr og toalettmappe. En del av utstyret må kunne pakkes i sekk for transport.

Hardhausen 2014 er åpent for utøvere født 2002 og eldre (TL/HL)

Påmelding via www.deltaker.no/hardhausen_2014

Pris: kr. 650,- for hele arrangementet, inkludert alle måltider.

Arrangementet har kun 40 plasser og prinsippet er førstemann til mølla (first come - first serve) !

Teknisk arrangører er Hakadal IL Alpin i samarbeid med Rælingen Skiklubb.

Velkommen til Hardhausen - og god fornøyelse !!

FIS Alpine