Nyheter Alpingruppa

Frist for søknad om støtte 31. mai

Usdollar

Vi minner om frist for søknad om refusjon/støtte for 2014/15 sesongen. Denne er 31. mai.
HL-/TL løpere får dekket Hovedlandsrenn og Telenorlekene etter klubbens gjeldende regler. Dette innebærer at de ikke behøver søke om støtte for disse arrangementene.

FIS - og Freeski utøvere må søke om støtte etter gjeldende regler og vedlegge bilag.

Alle innkomne søknader behandles i styret juni 2015 og utbetalinger skjer rett i etterkant av dette.

For nærmere informasjon om klubbens støtteordninger se: http://hakadal-il.no/Dokumenter/Alpin/Generelle_krav_til_dugnader_og_regler_for_dekning_av_renn_2013-14.pdf

FIS Alpine