Nyheter Alpingruppa

Nye aktivitetskalendere

Etter å ha prøvd ut den "innebygde" kalenderfuksjonaliteten på HILs Joomla-baserte web-plattform gjennom foregående sesong, var alle enige om at vi gjerne ville tilbake til det Google Calendar baserte systemet vi brukte tidligere.

Dette er nå effektuert, og dere vil finne både en samleside med alle gruppenes kalendre på en og samme side (direktelink her) og separate kalendervisninger for hver enkelt gruppe inne på "gruppemenyen", velges i høyre kolonne.

Som dere vil se, er det også foretatt en gjennomgående navneendring siden forrige sesong, som gjenspeiler den nye organiseringen av HIL Alpin fom. inneværende sesong.

Også treningsgruppeoversikten, som viser hvilke trenere og andre nøkkelpersoner som tilhører hvilke grupper, er oppdatert (direktelink her).

Noe feil og mangler kan selvfølgelig dukke opp etterhvert, vær da ikke redd for å gi beskjed om dette - eventuelt gode forslag og ønsker - send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. evt. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

-Ragnar-

 

Utskrift E-post

FIS Alpine

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot