Nyheter Alpingruppa

Sesongavslutning Alpin 23.4

Alpingruppa hadde sin tradisjonelle sesongavslutning tir 23. april, denne gangen på Hagen skole. Det ble her delt ut premier for klubbmesterskapet som i år bare bestod av storslalåm.

Erling O. Fjeldstads minnepris 2013 - Jonas BuerI tillegg ble Jonas Buer tildelt årets utgave av Erling O. Fjeldstads minnepris, noe som ble satt stor pris på av både Jonas selv, familie og alle fremmøtte.

Begrunnelsen for tildelingen var som følger:

...utøveren har det siste året levert topp resultater i sin klasse.

Han har vært av de ivrigste på treningene opp igjennom årene i de forskjellige aldersgruppene noe som har gitt resultater.

Han kombinerer alpinkjøring med turning utenfor skisesongen, og som medlem av Barn og Unges Kommunestyre har han stått for idéer og gjennomføring av 'Free Friday' i Varingskollen.

En flott alpinist og forbilde !

Jonas var ikke snauere enn at han i ettertid sendte oss et takkebrev:

Det er en stor ære å få overrukket Erling Olav Fjeldstad’s minnepris !

Jeg vil spesielt takke mamma og pappa som har stått på for at jeg er den jeg er i dag. Pappa har kjørt meg til treninger, renn, preppa alle skiene mine. Han har gitt meg kloke ord som har hjulpet meg mye siden jeg var en liten gutt på skiskolen. Mamma har stått på med heiarop på sidelinja siden jeg kjørte mitt første renn. Hun har smurt matpakker, laget mat når jeg kommer fra treninger.

Hele slekta har hjulpet meg stort ! Bestefaren min som døde i en tragisk bilulykke har nok hjulpet stort gjennom sesongen i år. Det gjorde meg sterk, det gjorde meg til en annen person.

Jeg vil også takke trenerne gjennom årene. De har trent meg veldig bra! Trenerne pirker og plukker på ting du må øve på. Vi er heldige som har så flinke trenere som vi har her i Hakadal !

Barn og foreldre på gruppene har heia på meg gjennom hele sesongen det setter jeg stor pris på !

Tusen takk alle sammen for støtten! Støtten tar jeg med meg videre i arbeidet med å nå drømmen min !

Utskrift E-post

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot