Nytt medlemssystem i Hakadal Idrettslag

I løpet av kort tid vil vi innføre et nytt medlemssystem for medlemmene i Hakadal Idrettslag. Dette systemet heter KlubbAdmin, og er Norges Idrettsforbunds egenutviklede medlemssystem for alle idrettslag i Norge.

Den nye medlemsløsningen vil innebære at vi får samlet all medlemsinformasjon helhetlig, i ett felles system som også kan brukes for innrapportering av medlemsopplysninger til Norges Idrettsforbund. I tillegg har det nye systemet bedre betalingsmuligheter for alle medlemmer.

Ny løsning - selvbetjent

Alle medlemmer i Hakadal Idrettslag kan selv justere på medlemskap og gjøre av- og påmeldinger gjennom nettsiden "Min Idrett" ( https://minidrett.nif.no/ ) Første gang man logger seg inn her, må man lage en bruker ved å klikke på "Ny bruker" helt øverst til høyre på nettsiden. Dersom man har bruker på Min Idrett fra før, kan man logge seg direkte inn. I tillegg finnes det en "Min Idrett"-app som kan lastes ned til mobiltelefonen.

Faktura for medlemskontingenter og treningsavgifter vil bli lagt ut i Min Idrett-portalen, men vil også kunne sendes på e-post som tidligere.

Hva må du gjøre?

Alle medlemsopplysninger skal være overført fra gammel til ny løsning. Vi setter selvsagt pris på om våre medlemmer kan gjøre en kontroll gjennom Min Idrett, for å se at klubbmedlemskapet i Hakadal IL og eventuelle opplysninger om barn er registrert. Hvis dere er en familie - sjekk gjerne at dere er knyttet sammen gjennom "Min familie" på profilen i Min Idrett.

Alle foresatte som har barn under 18 år i Hakadal Idrettslag vil i løpet av kort tid motta en e-post hvor de blir bedt om å gi samtykke til idrettens behandling av personopplysninger. Dette er det viktig at alle setter seg godt inn i og kvitterer ut.

Dersom det er noe som er uklart er det fint om dere tar kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sparebank1
Nokab